[silindi] Ben normalde evde bile kat kat giyinen ve asla ısınmayan biriydim ama bu hamileliğin basından beri hep yanıyo vucudum sürekli sıcaklıyorum soyunmak istiyorum normak mi?
H1z2a3 [silindi] ayy bnde öyleyim yaa 🙄 sanki ateşler içindeyim elim ayağım bir yere sığmıyor kaloriferi kısıyırum eşim sinirleniyor 😅o üşüyor bn yanıyorum bi çare bulamıyorum 🤦🏼♀️
[silindi] hilal_yener iyiki üşümüyorum üşütünce sıtma oluyorum ben su an atletle dolasıyorjm ama zararı yoksa problem degil🤷♀️
Berivan999 [silindi] hahaha hiç sorma ya kan ilaçlarından oluyor bence bu durum bu kış hiç üşüdüğümü hatrlamıyorum yani temmuz da hamile kaldım 2 haftansonra dogurcm zTen 😅
kader_jin48 [silindi] Yinede dikkat et mideni fln üşütürsün 😊bende aynı ..soguk hava ama ben yanıyorum 🥴midemi üşüttüm oyüzdenw
Seymasezer [silindi] 36 haftalığım bende öyle kısa kolla oturuyorum evin içinde. Hele yemekten sonra yada çay içtikten sonra ateş basıyo 😂
Zeliha3457 Azracan dogru degıl cnm benım ılk hamılelıgımde sıcaktan bunalıyordum kısın ortasında bu ıkıncı hamılelıgım bundadq usuyorum hep ıkısı de kız