PrensTaha Serap0733 verdi canım crinone diye bi jel verdi. İnşallah geçer bebek hareket etmeyince enfeksiyondan korkuyorum
Humi PrensTaha ozel bolgeni sabun veya benzeri biseyle yikama, gunluk ped kullanma, ic camasirin pamuu olsun ve hep kuru tut, en onemlisi bol bol su ic ayrica erken dogum riskin olacak kdr cok degil korkmaIn
Serap0733 PrensTaha canm enfeksiyon ben de de var ya korkma geçmek bilmiyorm erken dogum olur dıye doye gözümü korkuttular 37+1oldum gelen giden yok😂
Kumkat Herkesin bunyesi farklı tabi ki ama benim de hamileligimden beri geçmedi enfeksiyonum. Erken doğuma sebep olabilecegini biliyorum fakat bende oyle bir problem olmadi belki bir miktar iciniz rahatlar. 38+5 iz :) baska bir doktora görünseniz belki baska bir ilaç tedavisi uygulanir
Demet-budak PrensTaha canim benim enfeksiyonum seninkinden kat kat fazlaydi antibiyotik dahil her seyi kullanmistim yine de fazlaydi ama gel gör ki 38 haftam bitmek üzere gelen giden yok 🤗 bosuna kendini strese sokup üzme Rabbim her şeyin hayirlisini veriyor😊
PrensTaha Demet-budak Allah banada nasip etsin inşallah o haftaları. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Nltka Şuan 34 haftalığım . Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri benimde lökosit değerlerim 3+ ydı. Asla ve asla bir tane artı bile düşmedi . Sürekli su içtim halada 3+ değerlerim 🤷🏻♀️ Stres yapma bence . Sana değerin yüksek diyen aile hekimin mi ??? Banada aile hekimim çok fazla diyordu değerin . Kendi kadın doğumcum bol su iç birşey olmaz diyip toz ilaç veriyordu. Birşeyde olmadı çok şükür . Sadece bir hastanede idrar kültürüne baktır ürüyor mu üremiyor mu diye . Benden iki kere idrar kültürü istedi ikisinde de üremedi . Ürerse sıkıntıymış .ama tabi bunlar benim başıma gelenler ve doktorumun söyledikleri sen kendi doktoruna da sor yanlış birşey söylemiş olmıyım
PrensTaha Nltka yok canım kendi doktorum. Haftaya başka bir doktora gideceğim. Çok fazla deyip duruyor o kadar antibiyotik nere gidiyor. Bende de öyle tahliller aldılar ama sonuç ne oldu hiçbir şey demedi
Mehtapgb Benimde +3 doktorum +4 e kadar normal demişti hatta bazen akıntıyı enfeksiyon olarak görüyormuş makinalar öyle söylemişti
PrensTaha Mehtapgb benim çok fazla akıntım oluyor. Ayıptır söylemesi idrar rengim açık. Koyu bile değil
Mehtapgb Mehtapgb PrensTaha bana idrar kültürü de yapıldı üreme görülmedi sonrasında bende önemsemedim 34.haftamdayım hala lökosit +3
Zengines PrensTaha canım ben enfeksiyonu bol su ve kefirle attım. Kesinlikle uygula hem kefir bebegede yararlı. Aylardır gecmeyen enfeksiyon 10 günde gitti vücudumdan
Esraguvennn PrensTaha lökosit fazla değil olması gereken değer 0 4 arası zaten ben 25 26 ları görmüştüm onda bile doktor korkutmadı hiç herşey normal canım
PrensTaha Esraguvennn doktorun odasında ağladım sadece yüzüme bakıp tebessüm etti. Her gittiğim de offf offff ne geçmeyen enfeksiyonun var diyor on günde bir gidiyorum