PrensTaha Esraguvennn doktorun odasında ağladım sadece yüzüme bakıp tebessüm etti. Her gittiğim de offf offff ne geçmeyen enfeksiyonun var diyor on günde bir gidiyorum
pumpkin PrensTaha Yok canım +3 enfeksiyondan bile sayılmıyor korkma Benim 14.15. Haftada kanamam oldu düşük riskim vardı haftalar geçtikçe erken doğum riskine döndü şu an 28+1’iz. Kanımda da enfeksiyon vardı lökosit de +3 çıktı ama doktor bi şey demedi yani sadece antibiyotik kullandım o kadar. Anlayacağın o kadar kadar şeye rağmen doktor bile endişelenmedi. Hamile kaldığımdan beri değerlerim ya düşük ya yüksek bi ortası yoktu. İçini ferah tut 3 lt su iç önlemini al gerisini Allaha bırak 😊🙏🏻
Muge0609 PrensTaha Lökosit Enfeksiyon Belirtisidir ve 3 Pozitif Birde Suyu Galiba Az İçiyosunuz Suyu Arttırın ☺️
A_S_K PrensTaha Doktorundan hap değil fitil iste haftalık falan. Onlar çok güzel enfeksiyon söktürüyor. Temiz tut, sirkeli suyla taharetlen, iç çamaşırını ütüle. Erken soğum yapacak kadar değil benim daha fazlaydı ben yapmadım. Fitl çok iyi geliyor
A_S_K PrensTaha Jel değil benim soktorum çok güzel bir gitil vermişti. 29 falandı bakteri çok güzel düşürmüştü. Kke fitilin ismini hatırlasam.. 7 gün gece uyumadap atıyordum sabaha kadar tuvalete çıkmamaya çalışıyordum. Çıkınca da efeksiyon dökülüyorsu zaten hemde akıntı olarakgidiyordu. Suya sirke karıştırıp onunla taharetlenşrsen de azalır.
Cigdemanne_01 PrensTaha ben 2 yıl labr.da çalıştım canım çok enfeksiyonun yok hatta normal diye bakılır 3 tanecik lökosit gözlemlemişler bişey olmaz 🙅♀️
Esraaa76 Cigdemanne_01 merhaba benim idrar kültürümde üreme oldu esrcherichia coli 100.000 yazıyor cuma gec saate geldi sonuc pazartesine beklemem lazım 13 haftalık gebeyim col tehlikeli mi korkuyorum
Sjsjdkskaa PrensTaha İdrarda lökosit hamilelikte görülen bir durum çoğu kadın doğum doktoru kültürde üreme ve idrarda nitrit olmadığı sürece sadece lökositin varlığını önemsemiyorlar ve bir ilaç tedavisi başlamıyorlar . Siz bol su tüketin yanma ağrı batmalarınız olursa tekrardan bi gözükün geçmiş olsun.
smyldn PrensTaha PrensTaha valla canım hamileliğimin eeen basından beri enfeksyonum vardı her türlü fitil antibiyotik doktor ne verdiyse kullandım geçmedi hiç erken doğum riskimde olmadı Allaha şükür 🤲🏻 Şuan 33+4 oldum hala enfeksiyonum var . Korkup bebeğini daha cok olumsuz etkileme Allahın izniyle bisey olmaz doktorunla konus ilaç baslatsın bol su iç ve dua et Allahın izniyle sağlıkla al kucağına 🤲🏻🤲🏻
PrensTaha smyldn kullanıyorum canım. Benim takıldığım her gittiğimde kullandığım ilaçlar hiç işe yaramamış deyip duruyor başkasını veriyor. Bence enfeksiyonum geçmesede azalma illa oluyordur
Mehtapgb Mehtapgb PrensTaha bana idrar kültürü de yapıldı üreme görülmedi sonrasında bende önemsemedim 34.haftamdayım hala lökosit +3
smyldn PrensTaha benimde hiiç geçmiyor kuzum banada habire başka ilaç veriliyor ama geçmiyo işte bünye demekki bizde hamilelikte enfeksyon olcakmıs oldu 😂 ilk zaman bende korkuyodum ama hiiç şimdi umrumda değil çünkü geçmiyor yapcak bisey yok hala ilaç kullanıyıeum 😂😂
Gizemciim PrensTaha benim de lökosit ++ şeklindeydi doktorum akıntı karışmış olabilir deyip kültür testi istedi bişey çıkmadı şükür. enfeksiyon soruyorsan evet var ama erken doğum olmaması için ilaç versin o zaman cins midir nedir niye korkutuyo ki seni 😒
PrensTaha Gizemciim veriyor canım ama hep aynı hatta ilaçları kullanmama rağmen +++ olmuş. İlk tahlilde 500’müş haftaya başka bir doktora gideceğim
Gizemciim PrensTaha arkadasimin gebeliginin basindan beri enfeksiyonu var 37 haftaya o sekilde geldi korkma. baska dr a gorun de icin rahatlasin