merveugurlu Saraalp sağlık olsun 🙏🏻 Bende 4moms istiyorum ama burda satışını yapam magaza yok ve yarı fiyatına sansa yı buldum begenmezse en azından o kadar para koymamış olurum
Saraalp merveugurlu çok güzel cihaz aslında farklı sallanma modları , seviyeleri , istediğiniz müziği yükleyebilmeniz, telefonunuzdan bu durumları yönetebilmeniz filan çok kullanışlı, biz de n11 den almıştık
Ayse_ONAL68 merveugurlu ben serina ve sansa modellerinin ikisini de birebir gördüm çok güzeller gerçekten 🙆🏻♀️🤣 bende sansa modeline karar verdim aralarında çok fiyat farkı yok
merveugurlu Ayse_ONAL68 ben ebebekte buldum şuan 1200 sanırım net hatırlamıyorum ama yarın %29 ındırıme giricek joie marka ebebekte . O şekılde 900 küsür olması lazım ☺️
Ayse_ONAL68 merveugurlu bende yarını bekliyorum açıkçası ama bende sandım ki başka bi sitede daha uygun fiyatı var 🤣🙈
merveugurlu Ayse_ONAL68 hayır 😀 varsa gören duyan yazsın . Ama e bebek guvencesi altında olmasıda avantaj ben bu tarz elektronik ve pahalı şeyleri int alıp riske girmek istemiyorum 🙏🏻
merveugurlu Saraalp sansa yarı fiyatına ve çok benziyor özellikleri 🙏🏻 Sanırım sansa alıcam . 4mom çok guzel bayada özelliği iyi aslında ama bebek sevmezse diye çok pahalı almayayım diyorum
merveugurlu Ayse_ONAL68 ya ona bende karar veremedim ☺️ Ama ıkı renkte her cinsiyete olur o yuzden karar vermek zor . Siyahında gozum vardı ama bilmiyorum yaaa sen hanginisi alıcaksın
Saraalp merveugurlu benimde tesadüfen karşıma sansa çıkmıştı internet reklamlarında, eşime alalım dedim, 4 moms yorumları çok güzeldi onu aldık, hiç aklımda yoktu aslında. Bence de belki sevmez aynı özellikler sonuçta ne farkeder
Ayse_ONAL68 merveugurlu petite city ve wild island arasindayim bende. Internetten bir bak istersen. Siyah çocuğun çok dikkatini çekmez diye düşündüm bi an. 🙊💝🧚♀️
Adabkc merveugurlu ses problemi değilde ses cokarıyo ama zaten o rahatsız edicek birsey deıl kendi sesi var istediğin müziği aç o duyulmaz bile