Ayse_ONAL68 merveugurlu petite city ve wild island arasindayim bende. Internetten bir bak istersen. Siyah çocuğun çok dikkatini çekmez diye düşündüm bi an. 🙊💝🧚♀️
merveugurlu Ayse_ONAL68 bulamadım internette söylediğiniz renk mi oluyor ☺️ Bi açık rengi var birde siyahı .
Adabkc merveugurlu ses problemi değilde ses cokarıyo ama zaten o rahatsız edicek birsey deıl kendi sesi var istediğin müziği aç o duyulmaz bile
merveugurlu Adabkc o ses normal mi acaba yani her ana kucagında oluyormu gormeden alacagım için baya titizleniyorum
merveugurlu Ayse_ONAL68 instagrama girilmiyor ki ☺️ Buradan atabılırsınız fotograf genelde anneler atıyor
Ayse_ONAL68 merveugurlu ayy burdan atamıyorum bi türlü 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ ben girebiliyorum instagrama sadece biraz yavas o kadar
merveugurlu Ayse_ONAL68 bende atamıyordum ama bir link vermişti birisi oradan atıyordum ama kaybettim adınıda unuttum 😕
Saraalp merveugurlu benimde tesadüfen karşıma sansa çıkmıştı internet reklamlarında, eşime alalım dedim, 4 moms yorumları çok güzeldi onu aldık, hiç aklımda yoktu aslında. Bence de belki sevmez aynı özellikler sonuçta ne farkeder
merveugurlu Saraalp kısa süreli kullanılıyor bebek hareket etmeye baslayınca zaten içinde durmuyor o yuzden kısa süreli olacagı için benzer özellikte ve daha uyguna oldugu için sansa alıcam ama ınsallah memnun kalırım . 4moms çok guzel cidden fiyat farkı çok olmasa alırdım . belki bir daha bebegınız olursa o sever 🙏🏻 2. El satısları baya hızlı en kotu satarsınız
Ayse_ONAL68 merveugurlu aaa evet ondan hiç giremiyorsun 😔 rabbim yardımcıları olsun kalbimize ateş düştü. Çok üzgünüm çok.
Ayse_ONAL68 merveugurlu canım birde sana şunu soyleyim serina modeli 9 kg taşıma kapasitesi var. Ama sansa modelinin 13 kg kadar çıkabiliyor. Yani daha uzun süreli kullanırsın
merveugurlu Ayse_ONAL68 bende çok uzgunum Allah askerimizi korusun şehit olanların ailesine Allah sabr versin 🙏🏻
merveugurlu Ayse_ONAL68 iç pedi yıkanabılıyor mu ses olayı beni çok dusundurdu motorundan ses gelıyormuş acaba hepsimi böyle
Ayse_ONAL68 merveugurlu evet canım iç pedi yıkayabilir. Serina modelini çalıştırılmasında bi ses gelmemişti. Sansa modeline de bugün gidip bakcam e bebekte. Haber ederim sana 🤣 ama ben kafaya çok takmadım ses olayını. Zaten kronik bi sorun değil ben çok araştırdım.
merveugurlu Ayse_ONAL68 ay bakarsan eger foto atabılır mısın wp yada burdan hızlı resim yukleme yazıyormuşsun google ordan yukluyor kopyalıyormuşsun buraya ☺️
Ayse_ONAL68 merveugurlu atayım canım tabikide bu akşam eşim geldikten sonra gitcem zaten. Sesine özellikle dikkat ederim haber veririm sana. Eşim gelince resim yükleme işini halleder resim atarım buraya 💝