mayis13 Post rekora koşuyor @Marayyy hadi güzel haberlerini bekliyoruz çok ama çok sevindim inan ...💕
Ebaki Sahraelif kendiliğinden canım her yolu denedi olmadı en son kendim takip edecem dedi ovulasyon testi kullandı cok sükür Rabbim verdi mucizesini ona inşallah kan sonucu da onaylar bunu 🤲🤲
Marayy Muciiizeemm Ozlemzeynep FSK AysennHE Tugceecikk Busracetin Tazeanne0134 Ebaki NurEto ElanrBlkc Kızlarrrrrrrrrr değerim 12.97 yumurtlamamın 13. Günü adetime 4 gün var düsükmü 😔
Busracetin Marayy umarim mutluluktan buraya girip yazmayi unutmussundur , ancak o sekilde seni affederiz 😂 meraktan çatladik 🐣
Ozlemzeynep Maaarraaayy bi buçuk senedir buradayım seni sürekli görüyorum hayırlı haberlerini bekliyorum dört gözle çatlattın bizi valllaaa😍😍
Dildare Marayy benim de adetime 4 gün kala böyle idi şimdi 12. Haftadayız hayırlı olsun 💕 sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏻 https://i.imgyukle.com/2020/02/28/nU270f.jpg
Muciiizeemm Marayy Eee hamilesin işteee 😍 sadece yükselmesi gerekiiirrrrr takip ettiriceksin bu kadar 🙏🏻 Naptın bu saate kadar öldük😇
Tugceecikk Marayy ayyyyyy tebrikler yazamıyorum heyecandan iyi tabi yeni yerlaşti zaten iki gün sonra çok hızlı artıcak
Busracetin Marayy oh be şükur 🐣🐣 geç tutunmuştur belki hiç dert etme , mutlu ol güzel enerji yolla , adetine kadar da yükselicektir , hadi gözün aydin inşallah 🌸🌸 yine test yaptirisin 2 gun sonra günler geçmez artik sana 😂
ipeak Marayy HAMİLESİN SÜPER DAHA 4 GÜN VAR ÇOK GÜZEL BİR HABER BU:)HER GÜN ARTACAK O DEĞER İNŞALLAH ÇOK SEVİNDİM VALLAHİ
Marayy Muciiizeemm ben zaten kendi doktoruma gitmedim teyit etmek için devlete gittim 2.5 çıkacak sonuç dediler uyumuşum 😂😂