Tugceecikk Marayy ayyyyyy tebrikler yazamıyorum heyecandan iyi tabi yeni yerlaşti zaten iki gün sonra çok hızlı artıcak
Marayy Muciiizeemm ben zaten kendi doktoruma gitmedim teyit etmek için devlete gittim 2.5 çıkacak sonuç dediler uyumuşum 😂😂
AysennHE Marayy kiizz Allah senii emii 😂😂biz catladik burda hanım uyumuş şimdiden uyku hali mi bastırdı ne 😂
Anneolmak38 Marayy Canım 2 gün sonra tekrarla kanı eğer 2 kat artarsa sağlıklı gebeliktir benim adetime 5 gün varken değerim 30 çıkmıstı sonra 21 e düştü düşük yaptım ben maalesef sağlıklı gebelik değildi Rabbim İnşallah senin sağ salim kucağına Almayı nasip eder bende 2 bucuk yıldır evliyim İsteyen Herkese Rabbim nasip eylesin
Busracetin Marayy oh be şükur 🐣🐣 geç tutunmuştur belki hiç dert etme , mutlu ol güzel enerji yolla , adetine kadar da yükselicektir , hadi gözün aydin inşallah 🌸🌸 yine test yaptirisin 2 gun sonra günler geçmez artik sana 😂
ipeak Marayy HAMİLESİN SÜPER DAHA 4 GÜN VAR ÇOK GÜZEL BİR HABER BU:)HER GÜN ARTACAK O DEĞER İNŞALLAH ÇOK SEVİNDİM VALLAHİ
Tugceecikk Marayy işte hamilesin ve daha adetine var canım iki gün sonra yine kan ver inş sağlıklı olur hemen yükselir değerlerin 🤲🏻💗💗💗💗
Sahraelif Marayy uyumuşum dedin ya hamile olmana delil olarak yeter hamile olmayı o kadar bekleyip bu sonu görmek için uyumaz ama hamileliksen uyursun Çğnkü bebişin uyumanı istedi
Tubasim Marayy adetine 4 gün var çok normal düşük olması iki günde bir, iki kat artacak. Rabbimin izliyle oldu bu defa 🙏🏻❤️ Erken öğrenmenin zorlukları bu da sürekli kan vermen gerekecek
Marayy Sahraelif kuzum sabah 6 da kalktım heyecan dan tüm gece uyuyamadım ki ondan cok uykum geliyordu 😂😂
Mahbuss Marayy canım daha adetine 4 gün varmış o yüzden değer böyle bence inşallah yükselir daha bakalım çok sevindim adına inşallah sağlıklı bir sekilde devam sağlıkla kucağına alırsın ❤
birsaglikci Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhattlı kavuşursun.💕 Erken öğrenmek zor. Ben geçen ay kimyasal yaşadım. Bu ay bi tuhaflık hissettim. Geçen perşembe bi kan verdim 15 çıktı. Bir daha da kan vermedim. Düşünmemeye çalışıyorum. 2 hafta da kan vermeyi düşünmüyorum. Ama tabi sen öyle yapma sen takip et bak güzel heyecanlar. Ben korkudan kendimi kaptırmıyorum. Geçen hafta kan vermemin sebebi de şeydi hani zorlamayayım kendimi diye 😉
Marayy AysennHE 😂😂😂yok kız tüm gece kısvrsndım heyecandan uyuyamadım sabah da erken kalktım uyudum bide zaman geçmiyor bekleyince 🤗
Marayy Mahbuss çok ama çok sağol dünyalar benim oldu ama değerim inşallah yğkselir ne olur dua edin benim icin 🙏