Sahraelif Tugceecikk Rabbim bana da nasip etsin şu cuma günü hürmetine ben de burdan hamileyim diye hayırkıramasam da yazımla hamileyimmmmmmmmmmmmm yazmak isterdim Rabbim merhametiyle bana ve isteyen herkese Bi evlat versin
Tugceecikk Sahraelif aminnnn canım amin inş rabbim bizlerede nasip etsin her ay aramızdan hamileler kervanına birilerini gönderiyoruz inş bi gün sıra bizede gelicek 🤲🏻💗
Tugceecikk Blossom nerde bu kızzzzzz☺️ Evde İş yapıyorum aklım burda gidip gelip bakıyorum çatlattı bizi :)
Emineerd Şu mübarek günlerde isteyen herkes hayırlı haberler alır inşallah ❤️🙏🏻🙏🏻 Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin cümlemize 😊😊
Blossom Tugceecikk Ben de gelip gidip bakıyorum. Kaç gündür konuşuyoruz hangimiz hamileyizdir diye. İnşallah açılışı o yaptı. 😄
Aheahe Marayy ay sanki var gibi bir seyler insAllaj vqrdir valla cok mutlu oldum senin adina insAllah cumanin yuzu suyu hurmetine insAllaj vardir
Tubasim Marayy yaaa hadi insallah evet var gibi 😍😍 kan ver hemen bekleme. Kaset testlerin oyunu olmasın insallah vardır insallah 🙏🏻❤️ Hemen çıktı mı silik çizgi canım bekleyince çıkmadı değil mi