Snmdnz Marayy var canm ama adetinden gectikten sonra kan testiyle kesinlestir😊 simdiden hayirli olsun💕💕
Zeyneppmuratt Marayy ay vallahi çok sevindim sürekli takip ediyordum seni çok mutlu oldum Allah tamamını erdirsin inşallah ♥️♥️♥️🤲
Marayy Tugceecikk 😂😂😂kuzu ilk teyit etmek için Devlete geldim kan icin ama varsa özele kendi doktoruma gidicem ondan uzadı
ElanrBlkc Myasminn kız bn adetime 10 gün kala yaptım. Erken gebelik testi silik çok silik çıktı şimdi 24 haftalık olduk 😂 okuyo yani ana kan vermk lazım hmen emin olmak için
Myasminn ElanrBlkc benim reglim 2gün geçtiğinde çok silik bi çizgi anca belirmişti herkeste farklı oluyor
ecemtmr Marayy bende silik görüyorum hadi inşallah güzel haberlerine kuzumm nasıl sevindim anlatamam :)
Sjsjdkskaa Marayy benimde adetime 2 gün kala böyle çıkmıştı şimdi 20. Haftaya doğru ilerliyoruz🤗 bence hamilesin canım gözün aydın hayırlı haberler alırsınız inşallah🥰
Sahraelif Tugceecikk Rabbim bana da nasip etsin şu cuma günü hürmetine ben de burdan hamileyim diye hayırkıramasam da yazımla hamileyimmmmmmmmmmmmm yazmak isterdim Rabbim merhametiyle bana ve isteyen herkese Bi evlat versin