Mervebuglemsura Marayy bende Bi kaç postuna denk gelmiştim. Umarım hamilesin dır. Umarım hersey çok güzel olur senin için.. Hakkında herseyin hayırlısı olsun inşallah... Haber etmeyi unutma
Tugceecikk Marayy evet kuzum ben çok test almştım hergün yaptım gecen sene hamileyken iki günde bir koyulaşmştı ertesi gün yaptıklarım aynı çıkıyodu
Mevaaaa5555 Marayy yaaaa adına o kadar sevindim ki canım ❤️ Rabbin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sonucu mutlaka yaz buraya
ipeak Marayy aman allahım inşallah inşallah güzel haberini bekliyorum sen kader arkadaşımsın benim geçen 2 sene 2 aşılama inşallah tutmuştur allah hepimize bu sevinci yaşatsın çok meraktayım ve heycanlıyım sabırsızlıkla güzel haberini bekliyorum
Marayy Tugceecikk 😂😂😂kuzu ilk teyit etmek için Devlete geldim kan icin ama varsa özele kendi doktoruma gidicem ondan uzadı
Marayy Tugceecikk canım senin icin övülasyon yaptım Böyle çıktı adetime daha 3 gün var https://imgyukle.com/i/neMf2Y
Marayy Muciiizeemm Ozlemzeynep FSK AysennHE Tugceecikk Busracetin Tazeanne0134 Ebaki NurEto ElanrBlkc Kızlarrrrrrrrrr değerim 12.97 yumurtlamamın 13. Günü adetime 4 gün var düsükmü 😔
imrangulll Silik olması önemli değil bence hamileyseniz her türlü çıkar adetime 1 hafta kala sizinkinden çok daha silikken 27 ile ögrendim ☺️
ElanrBlkc Myasminn kız bn adetime 10 gün kala yaptım. Erken gebelik testi silik çok silik çıktı şimdi 24 haftalık olduk 😂 okuyo yani ana kan vermk lazım hmen emin olmak için
ElanrBlkc Marayy inşallah vardır canımmm. Hemen kan ver. 😍😍 bize haber ver mutlaka. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Aheahe Marayy ay sanki var gibi bir seyler insAllaj vqrdir valla cok mutlu oldum senin adina insAllah cumanin yuzu suyu hurmetine insAllaj vardir