Crnis Bu ilacı kullanırken prospektüsünde de yazdığı gibi 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında hiçbir şey yememiş olmak lazım. Aç olmak lazım yani. Ben o yüzden sabaha karşı uyanıp içiyorum. 5-6-7 gibi kahvaltıdan en az 2 saat önce yani. Ya da gece yatmadan aç karnına alınabilirmiş doktorm öyle demişti.
Snmdnz Betl35 birde acaba ara verdinmi hic ilaci 1 hafta felan ozamanda diski eski rengine donuyor ilaci kullanmaya baslayinca bikac gune anca siyah oluyor
mhtp2802 Betl35 Canım yaa benimde öyle gyneferon ilacım dün sağlık ocagında kan değerlerime baktırdım gayet iyi çıktı merak etme bişey olmaz
Nursimali Betl35 hap olandan kapsul olana gecmisiniz ondan da kaynakli olabilir mutlakaki yatiyodur bi ilacin adiyla netten bakin iciniz rahat etsin
Angello Betl35 bi arkadasim vardi hastanede calisan oda hamileydi bnden once dogum yapti diskinin renginin demir ilacindan kaynaklandigini soylemisti bana bnm de oyle endiselenmeyin yani icinizi rahatlatmak icin doktorunuza sorun 😊
Burcu_yildiz_0 Betl35 canım benimki de gyno tardyferon 80 mg Bana da sabah aç karnına yutacaksın dedi benimde hep siyah oluyodu bi ara ben her zamankinden daha çok su içmeye başladım o sıra bi kaç gün demir rengi gibi oldu şimdi yine siyah
Betl35 Burcu_yildiz_0 Hani onceden simsiyajtı şimdi öyle değil emilim olmuyor mu acaba diye korkuyoem
SbnmTlg Yediklerinizin renginden de fark edebilir. Benim de bazen farklı oluyor. Fazla takmayın bence ☺️
Edanur5558 Betl35 ben bunu doktoruma sormuştum vücut o ilaca alışana kadar dışkı siyah olur dedi vücudun alıştıktan sonra normal eski rengine döner demişti bende kullanıyorum 1 hafta benimde siyahtı şimdi eski rengine döndü ❤
Buse91 Betl35 ben kahvaltıdan 2 saat önce içiyorum benim kullandığım ilacın prospektüsünde 2 saat yazıyor. Öyle deneyin bide isterseniz demir ilaçlarını aç kullanmak gerekiyor gece ister istemez tok oluyorsunuz
Aselannesi_85 Betl35 gece al canım ve aldıktan sonra emilimi, salınımı ve faydası çok olsun istersen, ilacı içtikten sonra ; çay, kahve, süt, yoğurt tüketme kesinlikle, ilacı içtikten sonra üzerine ya taze sıkılmış portakal suyu iç yada portakal ye