Betl35 Bir sorum olucaktı size Demir hapını hergun aç karnına alyorm. 1 saat bekledıkten sonra kahvaltımı yapıyorum. Fakat şu aralar farkedıyorm dışkım siyah olurdu şimdi siyah değil. Bunun sebeni ne olabilir anlamadım. Kan tahlilinde hgb 11.9 çkmıstı çok az dusuk yani.
Nursimali Betl35 vucut alisinca kimi insanda ayni duzene geri giriyor canim diski rengi bi de kullandigin ilacla da ilgili olabilir
Esenidil92 Betl35 canim ac karnina dedikleri icin ben gece yatarken iciyorum sonrasinda uzun ca bi sure sabaha kadar bisey yememis oldgm icin sorun olmuyo eczanedeki kadinda en iyisini yapiosun dedi yani hamileligmden beri bu sekild ekullaniyirum
Zuleyha85 Betl35 bende kullanıyorum aynısından simsiyah bi dışkı🙈insan olduğunu şüphe ettiren cinsten 🙀
mhtp2802 Betl35 Canım yaa benimde öyle gyneferon ilacım dün sağlık ocagında kan değerlerime baktırdım gayet iyi çıktı merak etme bişey olmaz
Burcu_yildiz_0 Betl35 canım benimki de gyno tardyferon 80 mg Bana da sabah aç karnına yutacaksın dedi benimde hep siyah oluyodu bi ara ben her zamankinden daha çok su içmeye başladım o sıra bi kaç gün demir rengi gibi oldu şimdi yine siyah
Betl35 Zuleyha85 Ama benim son zamanlar siyah değil işte ona kafayı taktım🤔 hapı nasıl kıllanıyorsn peki
Betl35 _defnee Benım kafama takılıyor benımde sımsıyahtı ama 1 haftadır dikkat edıyorm siyah değil. Siz nasıl kullanıyorsunuz ılacı acaba
_defnee Betl35 Ben yemeklerden bir saat sonra günde iki tane sabah akşam alıyorum. Ve aylardır böyle alıyorum.
Betl35 _defnee İlaç kaç mg canım Ben günde 1 kere sabah aç karnına alıyorum Anlamadımki kapsül olan dan ıcıyorm Hap olandan ıctogım zamanlar siyahtı dışkım
Betl35 Nursimali Ben 5 aydır kullanıyorum hemen hemen hep siyahtı afedersiniz su son zamanlar siyah olmaması acaba yaramıyormu dıye dusndurdu
Nursimali Betl35 hap olandan kapsul olana gecmisiniz ondan da kaynakli olabilir mutlakaki yatiyodur bi ilacin adiyla netten bakin iciniz rahat etsin
Betl35 Esenidil92 Gece yatarken bide dwniyim olmadı bugun. Doktoruma dun yazdım hep siyah olacak dıye bı kaide yok yazmıs. Anlqmadım Vala canm
Eymensmom35 Betl35 neden ac karnına alıyorsunuz bana doktorum yemekten 1.2 saat sonra dedi öyle içiyorm
Aselannesi_85 Betl35 gece al canım ve aldıktan sonra emilimi, salınımı ve faydası çok olsun istersen, ilacı içtikten sonra ; çay, kahve, süt, yoğurt tüketme kesinlikle, ilacı içtikten sonra üzerine ya taze sıkılmış portakal suyu iç yada portakal ye
Esenidil92 Betl35 benim sadece kullanmadigim unuttugum gunlerde aciliyo rengi ama herhngi bi problem.oldgunu sanmiyorum gonlunu ferah tut 🙏🏽🙏🏽