Karın korsesi?
Ceren58 selam canım korseyi bugun gordum kumaşı falan cok kalıteli çelik balenleri var fiyatına gore cook cok iyi fakat beden uyum sıkıntısı yaşıyorum şuan 60-70 kılo için m beden aldım ama doğumdan sonrada hemen olucagını düşünmuyorum hiç esnemıyor beden konusunda kafam karıştı değiştirmeyi düşünuyorum ama ürün kalıte olarak cok guzel
Ben instegram da Tuğbakorse yi gördüm ünlülerde orayı çok övmüşler yorumlar da güzeldi ordan alan var mı acaba
Betulaks canım iade et ya. Çünkü sezaryen sonrası önemli bir süreç. Bize sezaryen korsesi lazım. Cırtlı korse gördüm ben eczanelerde hep satılır. 27 liraydı. İnan o yeter. Hastanede satıyorlar zaten. Amaç sezaryen dikişine dememesi. Eczaneden al en saglıklı sı. Bunlar organlarımıza bile zarar verebilir. Zaten kilon da çok yok inceltici görünüme de ihtiyacın yok. Banko 2 ayda tüm kilolarını verirsin.
Betulcukur55 ablam aldı ordan katlanma oluyo hiç memnun kalmadı uzak durun derim kötü yorumları silip kullanıcıları engelliyorlar
4rhas AA gerçekten mi bende o kadar güzel yorum görünce ordan alıyım diyodum birde diğer yerlere göre daha pahalı