Kızlar, sezaryen sonrası kullandığınız bildiğiniz önerdiğiniz karın korsesi var mı? İnceltici özelliği olan. Bu işlerin cahiliyim. Bir size sorabilirim:)

Ceren58 uzun araştırmalar sonucu doğum sonrası korseyi 109 tl ye buldum emba korsede 200₺ yamuna 250 300 arası kullanıcı ben tele magaza dıye alışveriş sitesine internetten denk geldim instagramda yok yorumları cok olumlu herkes cok memnun kalmış bende sipariş verdim bugun gelicek bakalım anlatıldığı gıbi varmı gorucem☺️🤷‍♀️

Ceren58 fitlove korse olarak geçiyor google a tele mağaza yazın cıkar bir sürü çeşit var yorumlarada bakalıbilirsiniz

Ceren58 ürün geldi bugun ama annemin adresine gondermiştim evde olmadığım için henuz açıp bakamadım aceleniz yoksa baktıktan sonra sizi bilgilendiririm

Ceren58 selam canım korseyi bugun gordum kumaşı falan cok kalıteli çelik balenleri var fiyatına gore cook cok iyi fakat beden uyum sıkıntısı yaşıyorum şuan 60-70 kılo için m beden aldım ama doğumdan sonrada hemen olucagını düşünmuyorum hiç esnemıyor beden konusunda kafam karıştı değiştirmeyi düşünuyorum ama ürün kalıte olarak cok guzel

Ben instegram da Tuğbakorse yi gördüm ünlülerde orayı çok övmüşler yorumlar da güzeldi ordan alan var mı acaba

Betulaks fitlove korseyi bana gelinlikçim önermşti 3 sene önce
              uzun zaman kullandım gelinlk provalarımda sa belim incelmş oluyordu her gitmemde
              ilk doğumdan sonra da kullandım
              hala sağlam duruyor. Yamunadan tek farkı fiyatı bence

Betulaks off hiç sorma ben de alıcam ama bedenden dolayı alamıyorum m beden kilona göre büyük bile nasıl sıkar ya

Ceren58 ben doğum sonrası korse alıyorum dıye normal sekıllendirici korse almşım 😅belkide ondan dolayı boyle oldu ama genede oradaki yazan ölçülere gore aldım ve küçük geldi bence acele etmeyin doğumdan sonra belinizi ölçün öyle alın bu şekılde doğru sonuc vermıyor cunku

Bskrt ben doğum sonrası değilde normal şekıllendirici korse almışım m beden aldım 60 70 kg için doğumdan önce 49 kıloydım ama doğumdan hemen sonra olup takıcağımı dusunöuyorum m beden cok kucuk geldi gozume siz kaç kiloydunuz hangı bedeni almıştınız?

Betulaks canım iade et ya. Çünkü sezaryen sonrası önemli bir süreç. Bize sezaryen korsesi lazım. Cırtlı korse gördüm ben eczanelerde hep satılır. 27 liraydı. İnan o yeter. Hastanede satıyorlar zaten. Amaç sezaryen dikişine dememesi. Eczaneden al en saglıklı sı. Bunlar organlarımıza bile zarar verebilir. Zaten kilon da çok yok inceltici görünüme de ihtiyacın yok. Banko 2 ayda tüm kilolarını verirsin.

Betulcukur55 ablam aldı ordan katlanma oluyo hiç memnun kalmadı uzak durun derim kötü yorumları silip kullanıcıları engelliyorlar

4rhas AA gerçekten mi bende o kadar güzel yorum görünce ordan alıyım diyodum birde diğer yerlere göre daha pahalı