Hahhsueoe Merhaba kızlar 21 haftalık olduk bugün başından beri bu zamana kadar sadece 2 kilo aldım benim gibi olan varmı🤔
Sumeyye_g Hahhsueoe bende öyleydim ama 30 san sonra coştuk gerçi çokta sayılmaz 36 haftalığım 7 kilo aldım toplam
defnemila Hahhsueoe Valla canım 29. Haftaya girdim bugün. İlk 3 ay 10 kilo verdim aşırı kusma bulantı halsizlikten. Sonra ki 3 ay ise o 10 kiloyu geri aldım 🤣 Yani 65 ile kaldım 55e düştüm. Şimdi 65e geri çıktım 1 aydır böyleyim daha almadım iyi mi bilmiyorum doktor şanslısın diyor gerçi 😂 iç karnımda genişmiş karnım o yüzden bu son ay çıkmaya başladı sadece ama bi anda pat diye çıktı 🤣🤣
Hahhsueoe defnemila aynen benimde canım 21 haftalığım karnım bianda çıktı ondan öncesinde bişry yoktu 😊
yefeninannesi Islim123 maşallah vitaminler bile aldırıyor siz almamoşsımız ne güzel bebek de sağlıklı ve kilosu yerinde ise ne mutlu size
Kbraosmn Islim123 31. Haftada hiç kilo almamanız imkansız. Bebeğin ağırlığı, sıvısı, kan hacimi, plesantası derken illaki 3-5 kilo almışınızdır. Hiç almadım demeniz uygun olmamış. Sağlıklı gebelikler..
Islim123 yefeninannesi yerinde canım gayet iyi benim şansım tatlı ve paketli gıdalardan tiksinmek oldu bu yuzden bol bol sadece ev yemeği yiyorum
yefeninannesi Islim123 aynen tiksinmek bile bazen iyi olabiliyor demek ki 😍🙈 ne mutlu size zaten onların bebeğe ve size hiç yararı olmuyor boş kalori Kilo çokta önemli değil aslında önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı 🤲 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😊🤲
meralburak Kbraosmn imkansızı başarmıştır belki... Amnıyon sıvısı 1kılo ya plasenta? buyuyen göğüsler? Artan kan hacmi? Kı artmaması ımkansız en düşük alsa 4kılo hıc almamak nasıl oluyor acaba.... Hanı dersn kı ılk 4ay kustum 10kılo verdm smdı aynı kilodayım verdiğimi 10 kıloyu aldm anlaşılır ozaman. Ama hıc almamak ımkansız
Tgb2310 Hahhsueoe ben 23. Haftaya kadar hiç kilo almamştm ikiz gebeyim üstelik 23ile 25 arasında 5kilo aldm🤷
5858g Hahhsueoe Evet bende öyleydim sizin haftanizda ama sonra birden alınabiliyor şuan 27 haftalık olduk 6 kilo aldım 😊
defnemila Hahhsueoe Gece yattım bişey yoktu sabah kalktım göbeğim oldu gibi resmen 🤣 benimde 22-24. Haftada pat diye çıktı