Tgbanne ozgeecan9 Allahım sağlıklı bir bebiş versin canım , inşallah hamile olursun sağlıklı bir sekilde 🤰🏼
Tgbanne Marayy valla kocama bile gösteriyorum , offf yine mi tugba ya diyor , belki bn göremiyorum sen bak diyorum , yok işte üzülcen inceleme diyor
Marayy ozgeecan9 hadi bakalım beraber bekleyelim birimiz güzel haber veririz belki sen verirsin benim gebelik oluşmuyor Çünkü ne yaptıysam ben umutsuzum kendimden
ozgeecan9 Marayy hep umutsuz olduğumuz da gelmiyormu zaten bu güzellik🥰🙏🏼 Rabbim hakkımzda hayırlısını nasip etsin insallah canım benim. Yarın kandil kuran okuyacağım Ve Meryem suresi isimleriniz burdaki gbi sizlerde gelin dualarıma
Marayy Tgbanne ben hiç eşime göstermem kızıyor kafayı bozduğumu düşünüyor boşuna onu da üzmek istemiyorum ama övğlasyonları Gözüne sokuyorum ortalıkta övülasyon zamanını bilsin diye ama ne yapsam bomboş gibi geliyor
Tgbanne Marayy aynen öyle valla , insan hcg testine baktıgında hadi bir umut diyoruz , hadi varsa hadi cıktıysa , belki vardır diyerekten , ceşitli hallere bürünüyoruz , rabbim herseyin en hayırlısını bilir 🙏🏻😇 hayırlısını beklemeye devam yılmak yok 🥰
Marayy ozgeecan9 Allah razı olsun kuzum 🙏🙏🙏rabbim bu forumda kim evlat hasreti çekiyorsa herkese nasip etsin banada duanda yer verdiğin icin teşekkür ederim canım ❤️
Tgbanne Kızlar diğer aylarda hiç kasık agrısı yaşamadım , bu ay cok kasık agrısı yaşadım , hatta bıcak gibi ara ara agrı geldi , şimdide var ama can yakacak kadar değil , yumurtlamanın 10.günü . Baska da bişeyim yok
Marayy Tgbanne XelisaX ozgeecan9 kızlar ben bu sabah yaptım övülasyon testim çok kızarmadıda bu sefer gebelik testi azıcık gözüken çizgi çıktı hemen https://i.hizliresim.com/8XEoQQ.jpg ama suan zor görünüyor kuruyor ya