XelisaX Canım daha çok erken benim yumurtalamanın üstünden 10 gün geçti yaptım çıkmadı birşey 12 geçti yaptım silik çıktı yarın tekrar yapacağım o yüzden biraz daha bekleyin hemen pes etmeyin 🙏🏻
Marayy Tgbanne XelisaX ozgeecan9 kızlar ben bu sabah yaptım övülasyon testim çok kızarmadıda bu sefer gebelik testi azıcık gözüken çizgi çıktı hemen https://i.hizliresim.com/8XEoQQ.jpg ama suan zor görünüyor kuruyor ya
Sbl91nht Marayy neden tutmadı canım bende aşılama olucam doktorumda bana iki defa deneriz dedi neden tutmadığı hakkında bilgin varmı canım eşinin değerleri nasıldı
Muciiizeemm 10 gün erken ya döllendiyse bile testte çıkmazki, kanda bi ihtimal dicemde yinede 14. Günü bekleyin. Ben 14. Gün kan vericem 🙏🏻
tugbaayaz Tgbanne çıkar canım geç döllenmede olabilir tabi bunuda göz önünde bulundur biraz bekle o yüzden
mucizemibeklerken17 Marayy ayy benim de böyle çıktııııı, fotoda asla görünmüyor, gözle zor seçiliyor. Yumurtlama ne zamandı canım
Yeni_anne_ Tgbanne Arkadaşlar benim ilk hamileliğimdi ve anladim belirtilerden insan test yapmadan da anlıyor hamile olduğunu. Kasik agrisi,göğüs hassasiyeti,göğüs uçlarında kararma vallahi türk filmlerinde görür dalga geçerdim ama başım bile dönüyordu😕