tugbaayaz Tgbanne 10 gün erken ama sonuç almak için en az 14 gün sonra yapılması lazım inşallah o zaman pozitif olur 🤗😍
Yeni_anne_ Tgbanne Arkadaşlar benim ilk hamileliğimdi ve anladim belirtilerden insan test yapmadan da anlıyor hamile olduğunu. Kasik agrisi,göğüs hassasiyeti,göğüs uçlarında kararma vallahi türk filmlerinde görür dalga geçerdim ama başım bile dönüyordu😕
Rabia30-Adem Tgbanne benim de bugün 14 günüm kaç tane test yaptım ama hiç çıkmadı 5 günüm oldu daha adet olamadım bekliyorum hala
Rabia-22 Marayy ıdrar testlerinde cıkmıo zaten yaa.benım 11gun gecıktı cıktm doktora kanda gozuktu hcg hormonu.eve geldm testte cıkacakmı dıye merak ettm cıkmadı.2,5aylık olduk.yıne yaptm o bile silik çıktı tam cıkmadı.doktora gıtmek en doğrusu bence.😉🥰
ozgeecan9 Kızlar yumurtlamamın üzerinden 10gün gectğinde test yapmıstım ve negatifti 12.ci gün İlk idrarla yaptğım pozitifti. Gerci kürtaj oldum 29 kasımda smdide adetime 13 gün var beklemedeyim 🙏🏼
Tgbanne ozgeecan9 canım erken gebelik testiyle mi bakmıştın , Allah sağlıklı gebelikler versin hepimize 🙏🏻
Marayy Tgbanne ahagah ben teste neler yapmıyorum acıyorum ışık tutuyorum CAma tutuyorum ne yapsam yok iste 😂sinirlerim çok bozuk
ozgeecan9 Tgbanne yok canım normal 5tlik gebelik testleriyle hatta adetimede tam 1hafta vardı erken yumurtlama oluyor bende
ozgeecan9 Marayy insallah canım insallah hepimizzzzz 🙏🏼 Benim bir oğlum var rabbim ilk önce hic bu duyguyu tatmayanlara sonra bizlere versin hep duam budur
tugbaayaz Tgbanne çıkar canım geç döllenmede olabilir tabi bunuda göz önünde bulundur biraz bekle o yüzden
Tgbanne Marayy aynıııı ben aynıı , bir ara t cizgisinin beyaz yerini bile görmüştüm ya o derece inceliyorum 😇 mikroskopla deneyecem neddeyse
ozgeecan9 Tgbanne evet mantıklı canım😊 ben 1 kimyasal 3 kürtaj oldum pıhtılasmadan dolayı kısmet bu ay beklemedeyim işte
ozgeecan9 Marayy canım bekle bence dedğim gbi işte bende 10.gün yapmıştm ki 10.gün yumurtlamama ragmen cıkmamıstı
Tgbanne ozgeecan9 Allahım sağlıklı bir bebiş versin canım , inşallah hamile olursun sağlıklı bir sekilde 🤰🏼
Marayy ozgeecan9 hadi bakalım beraber bekleyelim birimiz güzel haber veririz belki sen verirsin benim gebelik oluşmuyor Çünkü ne yaptıysam ben umutsuzum kendimden