Mekamu 32deyim. Beni en fazla göbek zorluyor. Göbek çok sivrildi eğilemiyorum, göbeğim sürekli biryerlere çarpıyor, hareketlerim çok kısıtlı gibi geliyor.
ktnzehra49 Mekamu ben kilo almadım hiç zayıfladım tam tersine bu ay işte iki kilo kadar almışım 69 kiloyum hareketlerimi belimin ağrısı kısotlıyo karnım çok fazla büyümedi bence gören ağır olmuşsun diyo ama bana öyle gelmiyo uykum çok var bu ara bide çok tembelleştim 😅😅
mutluuannee ktnzehra49 erken degil kilosu da cok iyi merak etme benim 31.haftada 1700gr di ve nst girdim hersey cok guzell dedi doktorum bi sıkıntı yokmus suan 34+1 haftalik olduk 😇
ktnzehra49 Sinemmdru annem şekerli ayran içiyodu bana yaptırıyodu bide 😅 kardeşim 5 kilo üstüydü normal doğum olacaktı eğer ters gelmeseydi
Kerem-inannesi ktnzehra49 benim o zaman tahlilim yapilmadi diye simdi yapiliyo galiba bilemedim. Ama nstde kaldi benim aklimda acaba benden de ister mi
ktnzehra49 Eylul-Ada2020 aynen öyle sağol canım inşallah bu bebeğim nasibimde var kucağıma almak nasip olacak 😊🙏🏻
Mekamu ktnzehra49 zaten biraz kilolu kalmışsınız hamile, ondan dışardan öyle görünüyordur. Ben 7 kilo aldım 66 kiloyum. Ama sadece göbek olunca çok çıkıntı oluyor vücutta 😀
Hediyebilge ktnzehra49 36+2 yim benim bebeğim 3 kilo bende çok üzülüyorum çok kilo diye😢 doktor senin elinde olan bir şey değil dedi bende babası da kilolu değiliz ama işte her bebek özel.. 4kilo ve üzeri doğmasından korkuyorum sağlıklı olsunda her şey çok şükür 🙏🏻
ktnzehra49 Hediyebilge dikkat ediyomusun peki yemene içmene ben fazla yemeye çalışıyorum kilo aşması için ama yiyemiyorum
ktnzehra49 Sinemmdru doktor anneme taş patlasın 3 kilo demişti bu bebek hep su ve bebeğin eşi demişti doğunca doktor bile şaşırdı tabi 9 yıl öncesinden bahsediyorum 😅😅
Esra_1234 Kizlar benimde bi sorum var sag kasigimda batma var gecmiyor surekli bi agri 32 haftadsyim hastaneye gitmeyi dusunuyoeum ama korkulcak bisey varmi belimefe vuruyor
ktnzehra49 Mekamu evet 67 kiloyla hamile kaldım şimdi ise 69 kiloyum benim sadece göbek ortada başka hiç bir yerden kilo almadım 😊
ktnzehra49 Kerem-inannesi bilemiyorum benden istemesinide beklemiyodum açıkçası nst ve çatı muayenesi için beni 35 36 gibi çağrır diyodum
ktnzehra49 Raziye26 yani kendime bi maşallah 🧿 çekiyim mide yanmasını çok az yaşadım hatta taş patlasın 5 6 defa olmamıştır bile yandığı zamanda soğuk sütü kafaya dikiyorum geçiyo hemen