spiker_anne ktnzehra49 ben 29 dan beri giriyorum Nst ye, 34+5 suyu azalmaya basladi bakalim normal dogum bekliyoruz❤
ktnzehra49 spiker_anne hakkınızda hayırlısı inşallah miniğinizi sağ salim alın kucağınıza benim de normal doğum pozisyonundaydı doktorum çatında uygunsa normal olur dedi
Sinemmdru ktnzehra49 normal istiyosun ama 5 kilo bebek doğurmak istiyosun çok garip 5 kiloyla normal doğum olur mu sence 😁
_defnee ktnzehra49 yok bak internetten trendyoldan değil. Bu başlı başına bir marka dediğim. Sadece bebek ve genç odaları var. Seninkine güzelmiş. Uyku seti falan içinde mi
_defnee ktnzehra49 Sen internete caploonba yaz zaten konseptleri direkt çıkıyor. Ve de anne yanı beşiklerden de girebilirsin belki başka beğendiğin de olur. Ben de o arada bir yüklemeye çalışayım.
_defnee ktnzehra49 İnstagram adresimi veriyorum. Ekle istersen ordan göndereyim kullanıyor musun instagram
Sinemmdru ktnzehra49 şekerli yoğurtmu 5 kilo bebek mi 🙄 ya neden iri bebek sağlıklı bebek gibi geliyor size acaba haftasına göre sağlıklı bir kiloda olsun yeterli 5 kilo nedir obezmi yapacaksınız çocuğu
ktnzehra49 Sinemmdru annem şekerli ayran içiyodu bana yaptırıyodu bide 😅 kardeşim 5 kilo üstüydü normal doğum olacaktı eğer ters gelmeseydi
Zhrnz ktnzehra49 32 de 1800 40 cm di 29 dan beridir nts ye baglaniyorum sikinti veren.bisi.degil.zaten🤗
Kerem-inannesi ktnzehra49 bana da sordu ben kullanıyorum da ama yine tahlil istedi anlamadim bnde 💁🏾♀️🤗
Sinemmdru ktnzehra49 pekmezden yaklaşık 10 kavanoz yemeniz lazımki anca o ilacın yerini karşılasın bu arada aksatmayın bence günde 1 kez içilen demir ilacı bile vücuttaki demir miktarını karşılamazken siz ilaç içmiyorsunuz 🙄