ktnzehra49 Hediyebilge dikkat ediyomusun peki yemene içmene ben fazla yemeye çalışıyorum kilo aşması için ama yiyemiyorum
Hediyebilge ktnzehra49 başlarda çok dikkat ediyordum günlük; ceviz ,süt ,pekmez, meyve, haftalık; balık yemeyi ihmal etmiyordum ama şimdi yapmıyorum eskisi kadar
ktnzehra49 Raziye26 yani kendime bi maşallah 🧿 çekiyim mide yanmasını çok az yaşadım hatta taş patlasın 5 6 defa olmamıştır bile yandığı zamanda soğuk sütü kafaya dikiyorum geçiyo hemen
ktnzehra49 Kerem-inannesi bilemiyorum benden istemesinide beklemiyodum açıkçası nst ve çatı muayenesi için beni 35 36 gibi çağrır diyodum
ktnzehra49 Sinemmdru doktor anneme taş patlasın 3 kilo demişti bu bebek hep su ve bebeğin eşi demişti doğunca doktor bile şaşırdı tabi 9 yıl öncesinden bahsediyorum 😅😅
Elif578 ktnzehra49 banada 30+2 de 1607 gr 40 cm dedi şimdi 34 de gitçem nst başlıcakmışız ☺️ Şuan 31+4 oldum prensesimle 💖
Humi ktnzehra49 31 haftamda benimde 1780 gr 42 cm di gayet guzel uyumlu demisti. 33 de benide nat ye cagirdi erken demistim ama demekki herkezi cagiriyor.
ktnzehra49 Humi bende erken dedim ama herkesi çağırmışlar 😅😅 haftalarıyla uyumlu olsunlar bi sıkıntıları olmasın kilosu her zaman olur 😊