_defnee ktnzehra49 Oldum çatı muayenesi hiçbişeyi yok. Suyumun geldiğine baktılar 3 kez elle. Bir kez de bir plastik boru gibi bişeyle örnek aldılar. O an o hemen bitiyor. Oluyor ve bitiyor. Hayatımda hiç çatala çıkmamıştım. Şu iki haftadır herşeye alıştım.
_defnee ktnzehra49 Panik yapmaman lazım o zaman çünkü nst ye çok giriliyor. Ve bebeğini düşünürsen sakinleşirsin. Bişey olmaz
ktnzehra49 _defnee çatal benim korkulu rüyam ilk gebeliğim çatalda sonlandığı için çatala çıkmak istemiyorum
ktnzehra49 _defnee o çok acı bi tecrübe oldu benim için 18 yaşındaydım o zaman yeni evliydim Allah bidaha yaşatmasın tabi ama hem yaşın verdiği hem hiç bişey bilmemek kötü etkilemişti beni 😊
Nurcan_nisa Bence önemli olan kilolu doğurmak değil sağlıklı olması. 2.500 kg doğan bebekle 5 kg doğan bebek arasındaki tek fark ağırlık. Bebeğiniz sağlıkla gelir inşallah
ktnzehra49 Nurcan_nisa amin canım inşallah öyle olur hepimizinde 🙏🏻 kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah 🥰
_defnee ktnzehra49 Ama iyi düşünelim iyi olsun canım. Şimdi herşey güzel olacak. En beğendiğin minnoş şeyleri al bebeğine bekle. Doğum bir operasyon veya ameliyat değil. Doğum bebeğine kavuşmak. Böyle düşünmek lazım.
ktnzehra49 Eylul-Ada2020 bebeğim 24 haftalıkken kalbi durmuştu o beni çok etkiledi ve çatala ilk o zaman çıktım narkoz falan o dikişler hatırlamak istemiyorum ama acıydı
ktnzehra49 _defnee inşallah 🙏🏻 herşey güzel olacak 😊 bebişimin her şeyi hazır bi beşiğimiz kaldı o da alınsa tamam kıyafetleri yukamaya bile başlıycam artık 😊😊
_defnee ktnzehra49 Caplonba diye bir marka var ben ondan aldım beşiği. Anne yanı beşik. Sonra da kullabiliyor. 4 yaşına kadar. 900 tl. Hem içinde uyku seti cibinliği hediye aldım. Beşik bambu beşik. Tavsiye ederim. Çok beğendim. 5 yık garantili de hem.
_defnee ktnzehra49 yok bak internetten trendyoldan değil. Bu başlı başına bir marka dediğim. Sadece bebek ve genç odaları var. Seninkine güzelmiş. Uyku seti falan içinde mi