zelis63 BabyLover 18. Haftaya falan kadar almadm o haftadan sonra almaya başladm 35 haftalığım 14 kilo aldım şimdiye kadar
Yaman Mom91 hamurisi ben normalde pek sevmem cnm ama tatli yiyorum azda olsa nefsimi körüklicek kadar acikcasi aksam cok cnm istedi cikolata yedim yatarken dayanamadim 🙂
Mom91 Yaman ya o zaman siz iyi dikkat ediyosynuz bende etmeye çalışıyorum ama hamur işini sevdiğimden vazgeçemiyorum da 🙁
Yaman Mom91 ben dikkat ediyorum cnm yememe sabah guzel yiyorum aksam yemekte ekmek cok tuketmiyorum ara öğünde çerez meyve yiyorum
_defnee BabyLover Bende çok zayıftım 47 kiloydum. Ve hamileliğim ilk üç ayında 13 kilo aldım. Şimdide 34 haftalığım 68 kiloyum. Çok kilo aldım diyorum nerene aldın diyorlar😂
Mom91 Yaman aslında bende öyle sayılırım akşam menümüz genelde sebze yemekleri pişiriyorum ama işte 2hafta da bir de olsa hamur işi yapıyorum😕
Mom91 Yaman ekmek bende sıfır mesela hiç yemiyorum inşaAllah diğerini de aşarsam daha iyi olur heralde 🙂☺️
Fuliaa90 6+6 dayım kilo almadim verdim hatta. Çünkü kilolu hamile kalmıştım. Son zamanlarda çok düzensiz beslenmiştim . Şimdi sağlıklı beslenme ve su içmeye başlayınca düzene girdi
BambinosununAnnesi Ben 2 ayda 6 kilo almışım... ben ve etrafımdaki herkes şok içindeyiz matematik hesabı yapıyorum da böyle giderse doğuma kadar ben yuvarlanacak kıvama geleceğim
Busra221 BambinosununAnnesi 😀😀 güldürdünüz. Valla bende 16 haftalığım ama aldım yani su içsem yaradığı için biraz dikkat eetmek lazım aslında
Gul-08 BabyLover kimisi ilk aylarda çok alıyor sonra azalıyor kilo alım hızı belki sizin de öyle olur.