BabyLover diloscn ya bir tek sen varsın heralde benle aynı beb de 6 kilo aldım 3 ayda 🤷♀️ 50yle hamile kalmıştım
Busra221 BabyLover mümkünse kilo alanlar yazsın kilo almadım verdim diyenler 😒😒 bende 16 haftalığım göbeğime bakarsam 5 kilo almış gibiyim ama tartıda 2 kilo almışım doktorda netleşicek
Nurorhn BabyLover yaa bende 13 haftaligim.cok zayiftim 41 42 felandım su an 46 kusur olmusum aslinda mutluyum 23 yildir alamadigim kilolar ama zararlimi bilemedim 🤷♀️🤦♀️😀
Valsss BabyLover 4 kilo vermistim 12. Haftaya kadar ama istahim yine acildi yiyorum durmadan🤦🏼♀️Et turu haric tabi
bskulku BabyLover ben bişey farkettim 45 50 kilo arası hamile kalanlar daha çok kilo alıyor. Benim gözlemim bu şekilde. Ben 70 le hamile kaldım ilk 4 ay 4 kilo verdim şimdi 8 aylık hamileyim 72 oldum. Genelde 70 le kalanlar kilo veriyor yada çok almıyor. Ki ben kilo almaya çok meyilliydim
Operiskimi bskulku bünyeyle alakalı olabilir 9 haftadayım 70 ile hamile kaldım iştahım yok istifar ediyorum kusarak kilo alan ilk benim herhalde önceden abur cubur çok yerdim artık onuda yemiyorum gazlı içecek vs 0 ama kilo almaya devam 😂
Angell9453 BabyLover 56 kiloyla hamile kaldım 17+2 haftalıgım hala 56 kiloyum yediklerim bebeğe gidiyor 😂😂
Yumak Nurkvrs71 Merhaba canım, ben de aynı durumdayım. Gören hamile misin diye soruyor, evet ama aslında o gördüğünüz bebek değil göbek diyorum. Sizde de böyle göbek çıktı mı? Moralim bozuluyor ama yemeden de duramıyorum 😕
Mom91 Yaman bende kilo almadım bu zamana kadar 13+3 üm banada doktor yasakladı ama benim bazen canım istiyor yiyorum siz de yiyormusunjz hamur işi yoksa gerçekten kestiniz mi
Yaman Mom91 hamurisi ben normalde pek sevmem cnm ama tatli yiyorum azda olsa nefsimi körüklicek kadar acikcasi aksam cok cnm istedi cikolata yedim yatarken dayanamadim 🙂