Bsrlmnemr BabyLover gebeliğin ilk 3 ayı bitmek üzere ben 5 kilo verdim canım benim mide bulantılarım vardı.
Operiskimi bskulku bünyeyle alakalı olabilir 9 haftadayım 70 ile hamile kaldım iştahım yok istifar ediyorum kusarak kilo alan ilk benim herhalde önceden abur cubur çok yerdim artık onuda yemiyorum gazlı içecek vs 0 ama kilo almaya devam 😂
Yumak Nurkvrs71 Merhaba canım, ben de aynı durumdayım. Gören hamile misin diye soruyor, evet ama aslında o gördüğünüz bebek değil göbek diyorum. Sizde de böyle göbek çıktı mı? Moralim bozuluyor ama yemeden de duramıyorum 😕
Nurkvrs71 Yumak yaa ne güzel keşke benim de göbeğim biraz belli olsa 🥰 iç karnım büyük sanırım yani herkes öyle söylüyor 🤷♀️Yakın çevrem de hamile olduğunu bilmesek kendi göbeğin var sanarız diyorlar 😂 14. Haftamız belki de ondan henüz çok belli de olmayabilir
Ilkanne03 Nurkvrs71 bn de 14 hafta ama gobeyimi got maşallahı var s ayn iç karnın büyük bnmde kuck herhalde🤣
Yumak Nurkvrs71 Sevindim sizin için😊 Benim çok yemekten mideden itibaren bir şişlik var işte😋 bakalım bugünden itibaren biraz dikkat etmeye çalışacağım, hayırlısı bakalım🙄