Tugbakarciga Tgbanne bende 10 ay bekledim miniğimi. Şimdi 24 haftalık olduk bile çok şükür.Kafaya taktığınız sürece gelmiyo sıpalar.
NurEto Tgbanne 1 hafta kaldı yine kendimi yemeye başladım tuttu mu oldumu gerginim çok fazla ama Bi yandan da umutluyum 😊🤲💕
Tgbanne Şimdi mutlu olma zamanı KAFAYA TAKMADIĞIMIZ AN , TAM UNUTTUGUMUZ ZAMAN , MORALİMİZİN YÜKSEKTE OLDUĞU ZAMAN , işte o zaman varya BEBEĞİMİZİN OLDUGU ZAMANDIR 🤣🎊😇😍🥳🥳😇🥳😇🥳😇😇😇😇🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
Esryk Tgbanne kesinlikle doğru tespit bu zor ama yapmaya çalışın rabbim isteyen herkese bebekler versin
Tgbanne Haydiiiiiii haydiiiiiii Herkes kafasını boşaltsın , o var bu var mı demeyi bırakın , ufacık bir zaman ayırın kendinize , mutlu olun coook sey istemiyorum , BİRAZ HERSEYİ UNUTUN VE MUTLU OLUNNNNN 🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️🥰
Tgbanne Lamia65 keske olsam , baktım kafaya takıyorum olmuyorum :) azcık olsun takmayacam kafaya :) mutlu olcam 😂🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Lamia65 Tgbanne Bende aynen bu gün düşüne düşüne duruyordum hamilemiyim diyilmiyim Güldü ha VALLA 💃💃💃💃💃💃💃💃💃🤭🤭🤭💃💃💃💃💃💃
Tgbanne Kızlaaarrrrrrrrr , geleceğin anneleriyiz biz , mutlu olalım , BİZE GÜÇLÜ OLMAK YAKIŞIR , MUTLU OLMAK YAKIŞIR , haddiiiiiiiiii haddiiiii 🙏🏻🤩🥰