NurEto Tgbanne aynen kuzu 3 mart beklenen gün dün gittim kontrole yumurta çatlamışmı diye progesteron hormonu 39.4 çıktı 😊
Nevink Tgbanne kilo aliyorum diye karalar baglamis otiruyorum sabahtan beri hamilelik bu kacisim yok halbuki ama en hassas olduguk konuydu ondan sanirim disari cikasim gelmiyor 🙄
Ozlemzeynep NurEto benim de 3 Mart bekliyorum öyle bu ay ayrı bi bekliyorum nedenseee hayırlısıyla güzel haberler alalımm 🥰
Blossom Selam herkese. 💃💃💃 Ben de dün ağladım nedense, duygusallık hat safhada son günlerde. 😄 Mutlu haberi alıp oynadığımız günler yakındır inşallah. 🌸
NurEto Tgbanne hepimizin inş 2 yıldır bekliyorum ocakta kimyasal gebelik yasadım 1 ay korundum bu ay klomen yumurta takibi yaptık bakalım ne olacak
NurEto Tgbanne iyi bişey iş en azından yumurtam çatlıyo onu biliyorum bide bebek için ortam iyi diyorlar 🤷♀️😊
Nevink Tgbanne evet 23 haftalik hamileyim yeni kilo almaya basladim daha onumde uzun bi yol var mecbur alamya devam edicm ins dogum sonrasi verebilirim 😅
Tgbanne NurEto senin iki kat sevinmen lazım hadiiiş hadiiii gülücükleri alayımmmmmmm haydi tempoooooooooo 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🥳🥳🥳🥳🤪🤪🤪🤪
Tgbanne Songulkls27 işte o zaman bu ay hamilesin demeeeekkkkkkkkk 😇🤩😇🤩😇😇😇😇😇 hadi bakalım elini yüzünü yıka herseyi unut bakalım 🥰
Tgbanne NurEto valla çoğu gebeler takmıyorum dediği zamana geldiğinde hamile oluyormuş , haydi bugün düşünme bakalım , eğer hamileysen bebişin de üzülür , o yüzden mutluluk hormonlarımız calışsın🥰🥳🎊🎊🎊