Damlaaa35 Korkmayin virusten etkilenenlerin neredeyse tamami yasli olup bagisikligi dusuk olan bir hastalik sahibi yani kanser vs gibi olan kisiler
Minikkuzuma Damlaaa35 ama canım Allah korusun kronik hastalığı olan gençlerimiz bebeklerimiz var korkunuz ondan 😔
Semiha89 Minikkuzuma bende cok üzülüyorum be bugun adeta bunalıma girdim ve en cok te eşimi kardeşlerimi kaybetme korkusuna girdim. En cokta eşimi uff daralım kızlar
Mervemm Minikkuzuma amin insallah tek yapmamız gereken kalabalik ortama girmemek kimse ile tokalasmamak.
Pamukgelim mlsmrtgll nerden duydunuz acaba, ve tam olarak nasıl olmuş kaç kişi, karantina var mı.. Ufff aklımda deli sorular
mlsmrtgll Pamukgelim herkes konuşuyor valilik yalanlamış ama bölge hastanesinde vaka olduğu söyleniyor
prensannesi_ Minikkuzuma cnm korka gelen 12 virüs bulaşmış insanları içimize salacak halleri yok herhalde inşallah en kısa zamanda biter bu virüs illeti hayatını kaybeden insanlarda zaten hasta olan organ yetmezliğinden ölüyormus yani direk virüs öldürmüyor Hepimiz Allah'a emanetiz
Minikkuzuma prensannesi_ Allah korusun benimde çevremde kronik hasta olan var ondan çok korkuyorum inşallah yanılırız 😔🙏
Duygunecla Sınır kapıları kapatıldı. Hava alanlarında önlem alındı. Lâkin kaçak girenler var .Onu ne yapacaklar acaba .. ?
Minikkuzuma Duygunecla bende bunu söylüyorum kaçak gelenler var yakınız ayrıca şuan bile haberleri izliyorum tırların geçişleri yasak değil 😔
Duygunecla Minikkuzuma Bol dua bol önlem ..sanırım yapabileceklerimiz sadece bunlar.2020 pek hayırlı gelmedi maalesef
Minikkuzuma Duygunecla kesinlikle ki Kitabımızda yazıyor madde madde acaba diyorum ama demek istemiyorum kıyamet alemetleri aman rabbim korusun Allahım ölümünde hayırlısını versin