ZeynepDemiraglar Glsnn01 yerimm onu ben inşallah bizde senın kadar kokay dogum yaparız Allahım amin😍😍 rabbım analı babalı büyütsün inşallahhhh saglıklı olsun 🙏🙏
Srfemr2011 Glsnn01 o kadar güzel anlatmışsın ki çok duygulandım. dua et canımm benim ilk kez başıma gelecek aynı seninki gibi kolay be normal bir doğum olsun çok sevindim senin adına inş darısı benim ve diğerlerinin başına 💕💕💕😊
Alparslan Glsnn01 canım benim rabbim analı babalı büyütsün nazarlardan korusun sizi insan ilk zamanlar ay bunu benmi dogurdum ay ne güzel bişey yapmışız gibi espirili konuşmalar yapıyorduk eşimle cok komik oluyor ilk zamanlar😊❤
yefeninannesi Gözünüz aydın 😍🙏🏻 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin böyle pozitif Doğum hikayelerini okudukça korkularım azalıyor böyle güzel anlattığınız için teşekkür ederiz ☺ Rabbim bizlere de böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
Neva Glsnn01 Ya maşallah çok kolay bi doğumunuz olmuş sağlıkla büyütün oğlunuzu inşallah. Benimde ilk doğumum olacak ve çok korkuyorum açıkçası sizin bu yazınız bana biraz da olsa güç verdi 😍
PembeLia Glsnn01 Maşallah darısı bizlere olsun inşallah, ne güzel bir anlatım şekildir bu resmen motive oldum okurken a kolaymış demek ki dedim.Bebeğinizle eşinizle çok mutlu bir yol olsun önünüzde göZünüz aydın.🤗
Brcdnz Ne kadar guzel bir dogum gerceklesmis. Inanamamakta haklisiniz. Ne guzel kisa sure de sizi yormadan dogmus oglunuz. Saglikla mutlulukla buyusun. Tebrik ederim.
Hazalk92 Glsnn01 ayy ne güzel olmuş dogumun benim de 1 ay kaldı cook aşırı korkuyorum anlatamam , dua edin hep bana Canlar kolay olsun ilk doğumum
Kizimveoglumm Glsnn01 maşallah doğumun çok güzel olmuş rabbim herkese böyle kolay dogumlar nasip etsin 😍😍😍😍
Elosh Maşallah ne güzel doğum olmuş ya😍😍 Hayırlı olsun rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin oğlunuza😊😊 bizde sizin gibi kolay doğururuz allahın izniyle☺
BurcuYavuzSeymen Glsnn01 yaa ne kadar güzel anlatmışsınız öyle gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah canımm bende 37 haftaya giricem inşallah senin gibi olur oğluşlarda adaş 🙈🙈😘
Sblsmm Kubrakoc Glsnn01 Glsnn01 Masallah allah analai babali buyutsun nr kadar pozitif bir anlatim moral oldu resmen