Mervecolak13 Glsnn01 Rabbim sağlık sıhhat uzun ve hayırlı ömür versin 🙏🙏🙏 benimde bir kaç günüm kaldı Allahın izniyle 😊
Melahat38 Glsnn01 maşallah ne kadar pozitif anlatmışsınız herşeyi. Gözlerim dolarak okudum. Bebeğini iyi günlerde sağlıkla analı,babalı büyüt inşallah. 🙏 ben henüz 10 haftalık Hamişim inşallah bende tüm arkadaşlarda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız .
Sssss Glsnn01 Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasib etsi... Hangi hastane de Doğum yaptınız şehir neresi
Miniksehzadem Glsnn01 yaaa çok güzel ama yaa maşallah size masal gibi okudum valla. Çok şükür canım sağlıkla huzurla büyümeyi büyütmwyi nasip etsin Allahım. Bİze de böyle kolay doğumlar nasip olsun inşallah. Yaa bişi sosorcam canım lavman nasıl oldu canin yandj mi çok anlatir misin
Glsnn01 Miniksehzadem hemşireye arkamı döndüm ve yaptı tatlım acımadı ilk defa lavman olucak diye bende endişe ettim ama zaten plastik gibi bi şey girdiğini bile anlamiyosun bi de lavman yapılması için o rahatlatıyor ıkınırken tuvaletini yapma korkun olmuyor çekinmeden ıkınıyorsun tavsiye ederim yapmazlarsa bile isteyin bence
Ayselcnt Glsnn01 Ne güzel ya..hayırlı uğurlu olsun..rabbim bağışlasın miniği.. böyle doğumu bizede nasip etsin inşallah.. arkadaşımızda sancısı gaz sancısı gibi olmuş.. onuda dikkate almak lazım Allah muhafaza bebek kendi kakasını yutabiliyormuş.. ben bundan çok korkuyorum..
GamzeArba Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻🙏🏻 Bizlere de bir avazda doğurmayı nasip etsin rabbim 🤰🏻🙏🏻☺
Yusufveannesi Bazen böyle Doğum hikayesi okuyunca rahatlıyorum korku 🙈 filan kalmıyor 😬 inş benimkide böyle kolay geçer 😂 psikolojikmen artık rüyalarıma giriyor rüyamda doğurmuş görüyorum kendimi
Feyzasebin1996 Glsnn01 maşaallah cankm benim çok kolay olmuş bende 12 gün önce yaptım ama çöm zor oldu benimki artık inş ikinci doğumuma daha kolay olur 🙏
ftmfts Glsnn01 gözlerim yasardi resmen cok duygulandim kendimi hayal ettim orda.. rabbim bizede kolay dogum yapmayı nasip etsin senin cocugunu da anali babali büyütmeyi nasip etsin
Glsnn01 Kubrakoc teşekkür ederim canım inşallah en güzel şekilde hayırlısıyla kavuşursun sende oğluna ☺