Kızlar bende doğurdum galiba, galiba diyorum çünkü şaka gibi geliyor bana 😊 geçen pazartesi 3 cm açıklıkla suni sancıyı reddederek hastaneden çıkmıştım ve bu pazartesi tekrar kontrole çağırmıştı doktorum öğlen saat 3 gibi gitmeyi planladık ve ben gece uyuyamadigim için o saate kadar uyucaktim 12 gibi yattım ama gaz sancısı gibi sancim vardı genelde kuyruk sokumumda ve popomda ( afedersiniz 😊) sonra pijamamda ıslaklık hissettim tuvalete gittim akıntıdır dedim ama hafif pembelik vardı tamam dedim gelcek heralde bu gün, kontrole kadar islerjmi halledeyim dedim ev filan supurdum ama o sancı gelip gidiyordu hala sancı gelince duruyorum sonra devam ediyorum işime bu arada aklınızda bulunsun kızlar doğum sancısı karından ya da kasıktan gelicek diye bi şey yokmuş ben bildiğimiz kabız olmuş gibiydim popom aciyodu yani 😊 neyse baktım dayanamicam artık bide pembe lekeleme devam ediyordu saat iki gibi kayinvalidemi aradım o saate kadar söylemedim çünkü çok panik birisi hemen hastaneye götürürdü beni aradığımda da ben duşa giricem yanıma gel anne dedim sandım var demedim o da beş dakikaya gelicem dedi bende tamam anahtarı kapıya koydum ben giriyorum dedim girdim duşa çıktım hala aynı 5 dakikada bir sancılar vardı kayınvalidemi bi daha aradım daha gelmemişti unutmuş gelmeyi o da, hastaneye gidelim dedim saat 3 diye anlaşmıştık ya o da diyo ki daha erken bi vileda işim var gelicem diyo dedim anne sancim var acil dedim inanamadı koştu geldi eşimi aradım o da ilk işim var dedi kapattı bi daha aradım hastaneye gitcez sancim var dedim kimse inanamıyordu bana sinir oldum ha o kadar bi sancimda yoktu doğru ama düzenli gelmesi ve pembe akıntı korkutmuştu beni neyse gittik doktora polikinliğine 4 cm açılma yatış yapalım dedi bende of ya bu kadar mıydı dedim yine suni sancı verelim dicek diye korktum servise yolladı beni serviste nst takıldı o sırada asistan doktor geldi alttan muayene edicem dedi bende daha yeni yapıldı ama dedim olsun dedi iyi ki de yapmış ama bi yaptı 6 cm acilman olmuş bak doğum baslicak 2-3 saate doğum olur dedi lavman yapıldı sonra bi 20 dk filan sonra bi daha baktı 8cm dedi ben şok tabi çünkü gerçektende o kadar bi sancım yoktu benim daha fazla acı olur diye bekliyordum galiba sancı geldikçe belimi filan ovdum çok iyi geldi bu arada ovmalar doktor sancin gelince soyle artık suyunu patlaticam dedi bütün işlemleri sancinin kuvvetli anında yaptı ve bu da çok iyiydi fazla hissetmemiş oldum bu sırada yataktaydim ben dogumhanenin yatağında suyumu patlattı yani su kesesini deldi o da hiç acımadı su aktıkça sıcak sıcak rahatladım sanki ama ondan sonra sancı aralığı sıklaştı bi daha baktı ki 9 cm doktorumu aradı hocam gelebilirsiniz dedi yatakta bana ikin artık dedi sancı gelince ikindim o tuşe yaptı bi daha dedi ikindim çok güzel bi kere daha böyle ıkınırsan çatala alicam artık seni dedi bi kere daha ikindim hadi artık alıyoruz dedi çatala yürüyerek gittim sancı durduğunda çıktım doktorumda gelmişti ikin dediler ikindim doktorumda bi yandan karnımı ittirdi o da acıtmadı kızlar hatta işimi kolaylaştırdı bence zaten aşağısı uyuşmuştu sancidan iki üç ıkınmasa çıkmıştı bebeğim ama içinden bi şeyler akıyordu sanki çok rahatlamıştım yan tarafa bakıyordum hep ıkınırken bir anda gözümun önünde bebeğin göbek kordonunu ve kendisini gördüm temizlediler filan ben o sırada dikiliyordum ama oraya bakarken hiç hissetmedim zaten uyuşturmuşlardı kucağıma verdiler tutamadım heyecandan dusurucem alın dedim sonra götürdüler onu o gidince ben dikişi hisseder gibi oldum bi daha uyuşturdular his kayboldu ama stresliydim yine de doktorlarım benle sohbet etti sürekli ve bu da çok güzeldi sonra çıkardılar beni de kapıda eşim beni karşıladı odama gittim oğlum karşıladı herşey çok güzeldi rüya gibiydi çok şükür rabbimin yardımıyla saat 3 de doğumhane servisine gittim 4.15 de oğlum doğdu buçukta da odama çıktım eşim bile şoktaydi çünkü nstye baglanicam diye alındığım dogumhaneden 2 kişi çıktık tabi once oğlum çıktı kucağına ilk verdiklerinde neye uğradığını şaşırmış adamcağız işte böyle kızlar çok şükür oldu bitti çok güzel geçti dogumumu takip eden asistan doktordan ve kendi doktorumdan Allah razı olsun doktor iyi olsun Allah'ın da yardımıyla çok güzel geçiyor doğum beni sürekli motive etti asistan doktor sağolsun bu kadar kolay olacağını hiç tahmin bile etmezdim resmen bi saat 15 dk da çıktık uzun oldu biraz kusuruma bakmayın ama ne hissettiysem yazmak istedim hayatımdı çünkü hadi herkese iyi geceler ben biraz uyuyim birazdan kalkar bizim vik vik 😊 38+1 de26.03.2018 de 3 kilo 290 gr 51 cm olarak doğdu Ertuğrul Asafim😍😍