tambirminnos sonsuzmasalim inşallah ya aynen şimdi zaten zorlanıyorum rahatlığa alısınca daha zor oluyor 😁 sizin planlayarak mı oldu peki
sonsuzmasalim tambirminnos aynen tam rahatlığa kavuştuk derken😒 ama olsun yinede iyi oldu😅 evet isteyerek oldu ama hemen olacağını tahmin etmemiştim süpriz oldu yani bana da bi nevi.
1cicek gaz problemi yasayan varmi bu haftalrda benm karnm davul gibi ya midem şiş hicbise yemesmde oyle
sonsuzmasalim tambirminnos ay maşallah🥰 dün kontrolüm vardı doktor kemik yapısı kıza benziyor dedi sonra bacak arasına baktı oğlan bu dedi😅
tambirminnos sonsuzmasalim size ve vatana hayirli evlat olsun inşallah allah sana bağışlasın canım bakalim benimki ne çıkacak 5 gun sonra kontrolüm var
sonsuzmasalim Aysenurr1 doktor kemik yapısı kıza benziyor dedi ama bacak arası bir şey gözüktü o yüzden erkek dendi😅
tambirminnos sonsuzmasalim öğrenir ogrenmez yazarım inşallah canım ben kız diye hissediyorum ama bakalım 😊
meva_asil_moms sonsuzmasalim maşallah Benim tüp bebek memleketimde yapıcam doğumu sezeryen olucak arkadaşın çalıştığı hastane Allah nasip ederse Temmuz sonu kurban bayramından önce veya bayramda doğumum 38haftalıkken olacak şuan 17.haftama giricem kızım olacak Allah nasip ederse inşallah ben 15+4 de öğrendim kızım olacağını
Emren Uygulamada tahmini doğum tarihini bulamadım ben ya :))) bu arada biz daha 12. Haftadayız cinsiyet erkek allah herkese sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Sbhtbnc Merhaba herkesee bizde yarın tam 14 haftalık olacağız henüz cinsiyet belli değil. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kızlarr ☺️
aybuke_31 Selamlar canım anneler🥰 bir oğlum var altı buçuk yaşında şimdi de ikinci gelecek inşallah 14+4 günlüğüz nasip olursa bir kızım olacak☺️ Zaman sanki geçmek bilmiyor 🙈🙈