Medine_1992 Cigdem0707 ben hiç düşünmüyorum canım zaten gurbetteyiz kimsemiz gelmeyecek 😁 ondan gerek duymadım
MrsCakmaktas little_mom_141 hic korkmayin hic acimiyor ben sadece biraz huylandm tedirgn olmustum ama gereksiz stres yapmisim 2. Kerr oldugumda cok daha rahattim
MrsCakmaktas Bizde 03.03.2020 ye kadar.dogmazsa suni sanci verilmeknuzere hastaneye yatcz bakalm cunlemiz icin hayrlisi❤
Hiranurhilal Medine_1992 doktor bebegın ve sutumun etkılenmıcenı kesınlıkle dogru karar oldugunu soyledı ve ılk ben gormek ıstıyorum onu
Medine_1992 Hiranurhilal benim doktorum da spinal öneriyor ama ben kaldıramayacagım için genel isteyeceğim
Hiranurhilal Medine_1992 bende bı cesart var nedense korku yok spınalden genelde ayılma durumu falan daha zor gelıyo sankı hayırlısı
Hazaldd Medine_1992 bende epidurali denicem korkuyorm da hissedersem kestiklerini falan bayılmam inşallah bakalım ilk başka öyle denicez olmadı uyuturlar herhalde
Cigdem0707 little_mom_141 canim genetik dedi doktor.Gebelik sekeri de yok çunku.Ben 3500 dogmusum esim 3800 dogmus.Boyum 180 esimin de oyle😂
MrsCakmaktas little_mom_141 acimaz acimaz kendini kasma rahat birak bebisi dusun hayrla hemen kavusun insaallah❤