little_mom_141 Terspektif doguralimmmm 💃 inşallah güzel geçer çatı muayenesi benimde 🙈 ya birşey sorucam ama utanıyorum 😂😂 kaç tane parmak sokuyor doktor? Böyle tüm eli filan değil dimi 😂🙈
Terspektif little_mom_141 🤣🤣🤣 ya İnan o an ne yaptı anlamadım o kadar kısa süren bişey ki bakamadım zaten ben ama bence 2 parmak filandır çünkü diğer türlü uyarmış olur açılma için yapmaz onu çatı muayenesinde bence
little_mom_141 Medine_1992 benim geçen hafta 36+6ydi kilosu da 2800 dü. 3500 ü taşımak kolay değil bence 😂
Nrslbkc @Medine_1992 spinal genelden çok çok iyi canım sakın genel olma bebeğini ilk sen görüceksin koklicaksın odaya çıktığında hemen emzirebiliceksin tekrar düşün bence
Medine_1992 Nrslbkc canım cok düşündüm ama malesef kaldıramam ben aşırı panik biriyim ve uyanık olarak o ortamı vs kaldracak biri değilim tansiyonum düşer zaten uyutmak zorunda kalırlar
ezoterik Bir mart annesi olarak meraktan geldim ben 35+6 yim 3 mart olmaz ama yarin cati muayenem var benim de sonum sezeryan gibi sanki🙈ben de eşimin doğumgününü baltalayip 16 mart alayim diyorum öyle bisey olursa😄
Cigdem0707 Nrslbkc aynen pazartesi tahlile gidecegim anestezi uzmaniyla gorusecegim o zaman konusuruz