Cigdem0707 little_mom_141 canim genetik dedi doktor.Gebelik sekeri de yok çunku.Ben 3500 dogmusum esim 3800 dogmus.Boyum 180 esimin de oyle😂
little_mom_141 Cigdem0707 ben küçücük doğmuşum boyumda 160 eşim bana göre daha iyi tabi 😂 o 3 buçuk kilo doğmuş boyunda 187 ama kızım bana çekti galiba 🙈 minnak olacak
MrsCakmaktas little_mom_141 acimaz acimaz kendini kasma rahat birak bebisi dusun hayrla hemen kavusun insaallah❤
Cigdem0707 Terspektif yani burda kimseye önyargi olisturmak istemem ama benim acidi😂karistirdi ama dedigim gibi basik oldugi için olabilir
Terspektif Cigdem0707 bende çok kastım kendimi mesela o yüzden acıdı. hepimiz bu yoldan geçiyoruz mecburen napalım 😂
little_mom_141 Medine_1992 hahahah hadi ya 🙈 bende 15 kilo aldım 5 kilo daha alsam benimde tombik olur belki 😂🥰
Cigdem0707 Bana net bi saat söylenmedi.Sadece 03 onu biloyorum pazartesi gel tahlillerini yapalim Dedi.Anestezi uzmanıyla konuşacağım.Odalara bakacağim 😁 Sali sabahtan gideriz herhalde degil mi? Ac mi gideriz? Lavman mi yaparlar
Cigdem0707 Hiranurhilal senin dde sali gunu degil mi? Him pazartesi gece 12 den sonra bir sey yeme mi dediler
Hiranurhilal Cigdem0707 ben yarın sabah ınsallah bıranda karar degısıklıgı oldu doktor beklemeyelım kılosu cok dedı