Kr_pinar Cigdem0707 ben de 39+1 oluyorum 🙈 ne hissedeceğimi şaşırdım ilk bebeğim hala şaka gibi geliyor kucağıma almadan inanamıycam
Terspektif little_mom_141 🤣🤣 ayyy inşallah kuzum ya doğuralım bence 😂 hiç korkma canım ben geçen hafta çatı muayenesi oldum bu hafta yine bakacak hatta doktor çok kolay bi işlem 🙈
little_mom_141 Terspektif doguralimmmm 💃 inşallah güzel geçer çatı muayenesi benimde 🙈 ya birşey sorucam ama utanıyorum 😂😂 kaç tane parmak sokuyor doktor? Böyle tüm eli filan değil dimi 😂🙈
little_mom_141 Medine_1992 benim geçen hafta 36+6ydi kilosu da 2800 dü. 3500 ü taşımak kolay değil bence 😂
Cigdem0707 Nrslbkc aynen pazartesi tahlile gidecegim anestezi uzmaniyla gorusecegim o zaman konusuruz
Hiranurhilal Hastaneden cıktım cuma planlanan sezaryanım yarına alındı bebısım 3900 olmus 38+3 de doktor beklemenın anlamadı yok dedı anestzı doktur gordu tahlıllermz verıldı sabak 9da alıncam dualarınızı eksık etmeyın bu arada spınale karar verdık
Hiranurhilal Medine_1992 doktor bebegın ve sutumun etkılenmıcenı kesınlıkle dogru karar oldugunu soyledı ve ılk ben gormek ıstıyorum onu
Hazaldd Bana cumaya kadar düşün önce suni deneyelim istersen dedi ama bebek çok yukarda ihtimal zayıf dedi bizde madem öyle olacaksa kendimiz seçelim tarihi dedk 3marti seçtik
Hazaldd Ne güzel insan bir an önce doğsun istiyor aslında ama ben beklemeye bekledim bir hafta daha kendi isteğiyle gelirse diye bekleyelim bakalım