Deletedmom127 Esraguvennn haklısın ya sanki çocuğun direk oksijen tüpünu kapatmioz öyle yatınca demi ya. Abartmamak lazım. Bu kadar işkenceye gerek yok 😃
Gnl123 Deletedmom127 Ben 35 haftadayım,sağ,sol,sırt üstü uyuyorum.Bu yuzden sol sağ taraflarımda acımıyor,kan akışı falan yavaşlıyormuş,ama ben hep sırt usdu uyudum.Çok şukur her sey de yolunda.
tugbamehmet Deletedmom127 ben doktoruma sorduğumda gece yatarken tv izleme şeklinde bir kaç yastıkla dik şekilde yatıyorsan sırt üstü sorun olmaz demişti bende aynı durumdayım gece kendimi sırt üstü pozisyonda buluyorum ve çöm rahatsız oluyorum 😳
cavrosay Esraguvennn canim bende kaç gündür geceleri arada uyaniyorum sırt üstü halde buluyorum kendimi.acaba bebeye zarari olurmu.yani ne kadar öyle yatdiğimi bilmiyorum. öyle yatişda bebeye düzgün kan ve oksijen gidemediyini duymuşdum çok korkuyorum bişey olur diye.34+2 günlük hamileyim.
Ay-Bek Deletedmom127 Eskiden millet yana yatma mı biliyormuş diyorum kendi kendime :)) Sırtım çok ağrıdığında ilk yatağa girdiğimde sırtüstü yatıyorum, sonra bir bakmışım uyumuşum. Uyandığımda tekne atıyor sırtüstü yatarken bazen :) Uyanınca da sola dönüyorum şimdiye kadar sıkıntı olmadı canım
535285 Deletedmom127 bende çok seviyorum ama çevremdeki insanlar öyle yatarsan kordon bebeğe dolanır dediler bende Sol tarafa yatıyorum
CgdmZtrk Ay-Bek bende kendimi bu şekilde teselli etti diyorum. Eskiden sırt üstü yatmamak mı vardı istedikleri gibi yatarlardı çocuklarda gayet sağlklıydı yatın gitsin 😂🙂
Glsm3553 Esraguvennn bende sırt üstü yatıyorum nefesimde kesilmiyor aksine daha rahat oluyor bel ağrıma iyi geliyor nedense sorun olmaz inşallah
198723 Deletedmom127 yatamıyorum ki nefesim kesiliyo uykuda da yatınca eşim hemen uyandiriyo her türlü uyumayı çok özledim