Sumeyye_g Deletedmom127 ben yatıyorum sağ sol derken bunalıyorum bi sürede surt üstü yatıp geri dönüyorum yani bir problem yok sesi doktor da nasıl rahat ediyorsan öyle
CgdmZtrk Ay-Bek bende kendimi bu şekilde teselli etti diyorum. Eskiden sırt üstü yatmamak mı vardı istedikleri gibi yatarlardı çocuklarda gayet sağlklıydı yatın gitsin 😂🙂
CgdmZtrk Memorial hastanesinde sarışın bir kadın doktor YouTube de açıklama yapıyor. Sırtüstü yatmak sizin tansiyonunuzun düşmesine neden olur bebeğe zarar vermez diyor. Tansiyon problemi yoksa korkmadan sırtüstü yatabilirsiniz diyor. İzleyin isterseniz YouTube de
Irmaks Deletedmom127 valla ben yatiyorum hepde yattim yani suan 28+4deyiz biraz can yakiyo bi carpinti felan yapio ama sirtimizin da dinlenmesi gerek aylardir sag sol yeter yani dayanilmaz oldu ben yastikla destekleyerek sirt ustu ytiyorum biraz agri baslayinca otomatik donuyoz zaten🤭
Irmaks Deletedmom127 bide mantik yurut oceki kadinlar bukadar bizim gibi incik cincik arastirmislarmi yoo imkansiz valla catir catir sagaaglim evlat dunyaya getirmisler biz onlar gibi olamasakta citkirildim olmamaliyiz bence hatta bise diimmi kim nederse desin allah evlatlarimizin yiyecek ekmegini verdiyse gerisi bos istersen amuda kalk yani cok sukur hicbisi olmadi🙏🧿🙏🧿🙏
Eles56 Bende doktoruma sormustum sirt üstü yatarsam bebege zarari varmi diye,doktorum bebege zarari yok dedi sadece sizin tansiyon düsebilir dedi siz yatin dedi rahatsiz olunca zaten kendiliginizden dönersiniz demisti
Bsrlmnemr Deletedmom127 sırt üstü yatmayı çok severim ama 5 haftalık olduğum zaman kesem göründü o zamandan beri doktorum yasakladı. Hatta geçen muane vardı sola ya da sağa yatıyoruz dimi diye hatırlattı. Bence 9 ay fedakarlık yapabiliriz çünkü kan akışını zayıflatıyormuş diye biliyorum
Nurcihan34 13 haftalık ıkizlere hamileyim yatamıyorum sagima bile yatamıyorum sadece sol orasida uzun süre yatınca üzerine uyusuyo resmen uff
Mslm Ben yatabiliyorum öyle daralma tansiyon düşmesi faln olmuyor çok rahat yatıyorum ama içim rahat etmiyor belim altına yastık koyorum onun sayesinde hafif yan yatıyorum bı doktor tavsiye etmiş di yatmak isteyenler deneye bilir