Nururuk Arkadaşlar Erson beye giden, doğum yapan, hakkında bilgisi olan var mı acaba? 🙄 Sanırım 36. Haftamda doktorumu değiştireceğim 🤦🏼♀️
[silindi] Nururuk bende daha karar aşamasındayım ama erson beyi yrd.doç diye duydum iyiymiş birde reyapta bahar hanım çok tavsiye aldım
gorkem_ Nururuk ben reyapta bahar hanıma gidiyorum. Gayet ilgili ve guleryuzlu. Şu an için cok memnunum. 23. Haftadayiz.
Secda Nururuk erson beye gidiyorum cok memnunum suana kadar hersy iyi gidiyor 38. Haftamdayim bana sordu normalmi istersin sezaryanmi diye bende normal dedim gayet normal karsiladi tavsiye ederim
Nururuk Yada vatan hastanesinde önerebileceğiniz başka doktor var mı? Mesela semra hanımı da duydum? Onun hakkında bilgisi olan var mı?
Yaman Nururuk duyduğum kadarıyla sezeryan yaptırıyor diye biliyorum bn tüp bebekle hamile kaldım asıl doktorum özel muayenede yedekte doktor bulundur dedi ona gittim ama iyi memnunum şuan
Yaman Nururuk bizim eşimden indirim var 107 vermiştik en son gittiğimde cnm. Ama 130 dan falan bahsediliyordu
Mrvakb Vatan hastanesi Erson beye gidiyorum daha küçüğüz ama cok memnun kaldım. Şimdiye kadar 3 kez görüşmüş olduk gayet ilgiliydi.umarım hep böyle devam eder🥰
Nururuk [silindi] evet tekirdağdan 2019da yeni gelmiş zaten vatan hastanesine. Normal doğumu destekliyor diye duydum ama birinci ağız kimseye denk gelemedim henüz 🤷🏼♀️ 36. Haftama girdim ve sanırım doktor değiştireceğim de
gorkem_ Nururuk Henüz doğumu konuşmadık erken olduğu için ama desteklediğini duymuştum :) Ben de normal istiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa.
Nururuk [silindi] toygun beye gidiyorum canım. Ama son gidişimde sırf çocuğun kilosu biraz az diye bu gidişle sezaryen yaparız dedi 🤦🏼♀️ çokcanımı sıktı açıkçası. Şimdiye kadar başka hiç bir şikayetim yoktu. Birde kendisi normal doğum destekçisi demişlerdi diye başlamıştım ama öyle çıkmadı 🤷🏼♀️