Yaman Nururuk duyduğum kadarıyla sezeryan yaptırıyor diye biliyorum bn tüp bebekle hamile kaldım asıl doktorum özel muayenede yedekte doktor bulundur dedi ona gittim ama iyi memnunum şuan
Yaman Nururuk bizim eşimden indirim var 107 vermiştik en son gittiğimde cnm. Ama 130 dan falan bahsediliyordu
Mrvakb Vatan hastanesi Erson beye gidiyorum daha küçüğüz ama cok memnun kaldım. Şimdiye kadar 3 kez görüşmüş olduk gayet ilgiliydi.umarım hep böyle devam eder🥰
[silindi] Nururuk bende daha karar aşamasındayım ama erson beyi yrd.doç diye duydum iyiymiş birde reyapta bahar hanım çok tavsiye aldım
Nururuk [silindi] evet tekirdağdan 2019da yeni gelmiş zaten vatan hastanesine. Normal doğumu destekliyor diye duydum ama birinci ağız kimseye denk gelemedim henüz 🤷🏼♀️ 36. Haftama girdim ve sanırım doktor değiştireceğim de
gorkem_ Nururuk ben reyapta bahar hanıma gidiyorum. Gayet ilgili ve guleryuzlu. Şu an için cok memnunum. 23. Haftadayiz.
gorkem_ Nururuk Henüz doğumu konuşmadık erken olduğu için ama desteklediğini duymuştum :) Ben de normal istiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa.
Nururuk [silindi] toygun beye gidiyorum canım. Ama son gidişimde sırf çocuğun kilosu biraz az diye bu gidişle sezaryen yaparız dedi 🤦🏼♀️ çokcanımı sıktı açıkçası. Şimdiye kadar başka hiç bir şikayetim yoktu. Birde kendisi normal doğum destekçisi demişlerdi diye başlamıştım ama öyle çıkmadı 🤷🏼♀️
[silindi] Nururuk ne alakası varmış ki kilosu az diye seZaryana alıcak ama mantıklı bir açıklması olması lazım ??gelişimi ilerlemiycek falan demedi değil mi sende normal doğurmak istiyorum deseydin zorlayıp terslemez herhlde hiç duymadın toygun beyi ben
Onursila Nururuk bende toygun beye gıdıyorum 23 haftalık olduk cok memnumum doğum şeklini daha konusmadık ama normal gıderse normal olur demıstı bana
Nururuk [silindi] yok ne plasentasında ne suyun da ne gelişiminde hiç bir sıkıntısı yok 🤷🏼♀️ bakalım bu cumartesi yine çağırdı tavrı yine aynı olursa erson beye gitmeyi düşünüyorum. Toygun bey 3-4 ay öncesine kadar reyap'taydı sonra özel klinik açtılar kendi yerinde şimdi
[silindi] Nururuk nebilim canım doktorlarım keyfi sezaryana yönlendirmek isteyeceklerini düşünmek istemiyorum sanırım yapmamaları lazım... çok şartlandırma sen kendini hayırlısıyla gelsin bebeğin inş.sağlıkla 🙂😊
Nururuk Onursila başlarda bizde öyle konuşmuştuk ama daha 34+4 de bebeğin kilosu az diye sezaryen demesi eşimi de beni de dişündürdü açıkçası. Cumartesi tekrar gideceğiz. Sorucam doğumla ilgili öngörünüz sezaryen mi hala diye?
Nururuk [silindi] bende düşünmek istemiyorum da böyle zaman yaklaştıkça bu tarz şeyler duymak da insanı etkiliyor ister istemez. Abim de hekim benim, o da diyor ki sırf çocuğun kilosu az diye sezaryen olman saçma. Kafam allak bullak 🤦🏼♀️
[silindi] Nururuk o zman c.tesi sorarsın detaylarını küçük olduğu için niye sezaryan dediniz diye açıklama yapmalı yani mantıken başka açıklaması olması lazım ne güzel bak abinde yardımcı olur hayırlısı olsun canım