Nururuk Onursila başlarda bizde öyle konuşmuştuk ama daha 34+4 de bebeğin kilosu az diye sezaryen demesi eşimi de beni de dişündürdü açıkçası. Cumartesi tekrar gideceğiz. Sorucam doğumla ilgili öngörünüz sezaryen mi hala diye?
[silindi] Nururuk nebilim canım doktorlarım keyfi sezaryana yönlendirmek isteyeceklerini düşünmek istemiyorum sanırım yapmamaları lazım... çok şartlandırma sen kendini hayırlısıyla gelsin bebeğin inş.sağlıkla 🙂😊
Nururuk [silindi] bende düşünmek istemiyorum da böyle zaman yaklaştıkça bu tarz şeyler duymak da insanı etkiliyor ister istemez. Abim de hekim benim, o da diyor ki sırf çocuğun kilosu az diye sezaryen olman saçma. Kafam allak bullak 🤦🏼♀️
[silindi] Nururuk o zman c.tesi sorarsın detaylarını küçük olduğu için niye sezaryan dediniz diye açıklama yapmalı yani mantıken başka açıklaması olması lazım ne güzel bak abinde yardımcı olur hayırlısı olsun canım
Secda Nururuk erson beye gidiyorum cok memnunum suana kadar hersy iyi gidiyor 38. Haftamdayim bana sordu normalmi istersin sezaryanmi diye bende normal dedim gayet normal karsiladi tavsiye ederim
Sesem Nururuk ilgili bilgili bir doktor bende değiştirmeyi düşünüyordum fakat hastane çok kalabalık ve ben sıra beklemekten hiç hoşlanmadığım için riske girmedim.
Nururuk Sesem yaaa 🙄 valla bizde özel kliniğe gidiyoruz ama gene de sıra bekliyoruz 🤦🏼♀️ alıştım artık ben o duruma 🤭
Sesem Nururuk doğrudur ama çok giden tanıdığım var erson beye 2 saat bekledim diyen var ben sinir olurum 😀
Nururuk Sesem ciddi misin? 🤪 Gerçi ben anca 1 yada 2 defa gidebilirim zaten 🤭 35+2 deyim çünkü. Böyle son zamanda kabul ederse ne alâ 🤭
Secda Sesem evet bekleniyir dun randevum vardi yarim saat bekledim hu zmanaa kadar hic vaktinde girmedim iceri ama ilgileniyir icerde o yuzden diye dusunuyorum
Sesem Nururuk ediyor ediyor ben de 35. Haftadayım demiştim ona sezaryende görüşürüz olursa diye tabi demişti.
Sesem Nururuk nasıl istersen öyle devam ediyor kontrollere benim çok ödemim olduğu için normal doğumla riske atamam dedi sadece.
Nururuk Sesem tamam canım çok sağol bilgiler için 😌 randevu bulabilirsem bir erson beye de gözükeyim ben en iyisi
gorkem_ Nururuk Henüz doğumu konuşmadık erken olduğu için ama desteklediğini duymuştum :) Ben de normal istiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa.