Esma_korpinar Yagmur2020 bende 33+5 teyim bende bi an kotu hissetim Rabbim sağlık la gelmelerini nasip etsin
annesininpirensesi Betulaks size yapilmadimi ciger gelistirici banada iki doz yapildi bir ay once baklm sonumuz ne olcak
Betulaks annesininpirensesi bi 27. Haftada yapıldı bide 31. Haftada tekrarlandı sonuna kadar beklemez 35. Haftayı gorebılsek iyi demişti doktorum şuan 33 haftalığız saglıkla kavuşmak nasıp olsun inş
minikkuzucukcyprus Prensesinannesi_ ayy, okuyunca çok üzüldüm ya, zor bir süreç olmuş sizin için😔Rabbim bundan sonrasını kolaylaştırsın inşallah, bebeğinizle sağlıklı sıhhatli çok güzel günleriniz olsun🤲🏻☺️
Mommbabyy Prensesinannesi_ ben de bugün 33+5 im. Korktum 😟 bebeğin sağ salim yanında ya gerisi allahın izniyle geçer daha iyi olursun canım. Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
Minnak_ana Prensesinannesi_ gözün aydın🥰🥰🥰bende de kolestaz vardı, bugunde böbreğimde büyüme varmıs persembe bende sezeryan olacağım. En güzeli sağ salim kavusmak onlara
Balyavrum58 Çok şükür sağ sağlim kucağınıza almışsınız benimde erken doğum riskim var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok korkuyorum 33+4 bizimde haftamız karnınızda sertleşme oluyormuydu belirtileriniz nasıldı acaba ?
Prensesinannesi_ Balyavrum58 karnımda tarif edemediğim bi sancı vardı bebek tek yerde toplanıp sertleşiyordu
arzuginger Prensesinannesi_ gecmis olsun canim allah anali babali buyutmek nasip etsin masallah size 🤗🥰
Melek0330 Prensesinannesi_ 35+4 olduk ve en büyük korkum erken doğum yapmak😥😥allah analı babalı büyütsün inşallah 💕💕💕🥰🥰🥰
annesininpirensesi Betulaks amin insallh bizede 34 gorsek yeter demislerdi persembe gidecegim yarin 34 oluyorz
Lovebaby123 Prensesinannesi_ öncelikle çok geçmiş olsun. Allahım bumdan sonra sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bebeğinizi.🙏bir sorum olacak ? Bi fikir sahibi olmak adına .önemli benim için 🙏Doğuma girmeden önce en son ultrasonda doktorun söylediği kilo ile doğduktan sonra ki kilosu aynı mıydı bebeğinizin yoksa + - ler oldu mu?
Bsygt sukranaslier sukranaslier bende aynı haftadayım bende öyle düşündüm bir an tıkayıp ütüleyeyim diye :)
Zuzum577 Ya cok tatli Allah anali babali buyutsun her dogum hikayeyi okurken sanki kendim yasiyormusum gibime geliyor cok heyecanlaniyorum o zaman insAllah hayirlisiyla vakit gelsede bende dogursam diyorum iste heyecan bekleyis onlar icin hep
Gulaycyrus Prensesinannesi_ Allah anaşı babalı büyütsün canım vallahı okudum gözümden yaş geldi 🥺 korkuyoruz valla Allaha doktorlara emanetiz Allah herkesın yardımcısı olsun .