sukranaslier haticebayar aynen hastanede de verilecekmiş zaten fotoğraf çektirirken onu giydiririm planım o :)
Prensesinannesi_ Kizimmmm evet canım hissetdim soğuğu hissetmemek gerekiyormuş tuttuğunda ben hiç uyuşmadım ayaklarımı çok rahat hareket ettirdim zaten deneme için bişeyler yapıyorlar ordan anladılar tutmadığını genel oldum
Kizimmmm Prensesinannesi_ ayy en çok korktuğum sey. Çünkü dis çektirirken uyusmuyorum 3 morfin yiyorum. Şu an için normal doğum görunyorm ama nolcgi belli olmaz. Teşekkürler.
Prensesinannesi_ Tumurcuq amin canım inşallah sağlıklı beslenmeye çalıştım süt ve süt ürünlerini çok tükettim
Prensesinannesi_ annesininpirensesi küvezde bebek bezi ve ıslak mendil istiyorlar kıyafet istemiyorlar çıplak kalıyor küvezde
Prensesinannesi_ Selalee22 ağrılar dayanılmayacak gibiyse uyutmuyorsa ve düzenliyse ihmal etme doktora git canım
Prensesinannesi_ sukranaslier tedbir amaçlı hazırlıklı olun tabiki bende 32 de hazırlamıştım kıyaferleri iyi hastane çantamı yapmışım
Prensesinannesi_ Leylakidan0 erken doğum riskim yoktu ne olduysa bi anda oldu enfeksyonumda yoktu bi anda oldu herşey bende anlamadım
Prensesinannesi_ sukranaslier canım hastane çıkışının hepsini giydirmiyorlar bizden en son çıkarken zıbın üzerine tulum çorap eldiven ve şapka istediler çantamda vardı zaten onları giydirdim hastane çıkışı almak çokta mantıklı bişey değil bence
sukranaslier Prensesinannesi_ aynen bir tane yeter fotoğraf çekimi için kullanırım diğerlerini giydiririm eğer isterlerse zaten var onlardan veririm
Prensesinannesi_ annesininpirensesi tek başına nefes alıp veremiyordu canım desteksiz nefes almasını beklediler bide sarılık vardı o yüzden
Prensesinannesi_ sukranaslier doğuma girerken isterler zaten sonrası size ait istediğinizi giydirirsiniz
Betulaks Prensesinannesi_ gözünüz aydın ne mutlu yavrunuza kavuşmuşsunuz🥰 bende şuan 33+2 günlüğüm erken doğum riskim var size ciğer geliştirici yapılmışmıydı geçen haftalarda ?
Esmahan Prensesinannesi_ çok şükür ikinizde çok iyisiniz hemen çıkmış çoçuğunuz küvezden bizde 10 Şubat da doğum yaptım 33+6 da doğduk kilomuz da 2.250 ama 15 gündür küvezdeyiz dualarınızı bekliyoruz 🤲
Betulaks annesininpirensesi rahim yetmezliği var dikiş atıldı 12. Haftada şuan rahim 15 mm dikişler tutuyor hunileşme falan olmuş yatıyırum aylardır zaten
annesininpirensesi Betulaks size yapilmadimi ciger gelistirici banada iki doz yapildi bir ay once baklm sonumuz ne olcak