Pembepanterr Prensesinannesi_ rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın kuzum 🙏🏻 Benimde erken doğum riskim var hatta dün sezeryandan son anda vazgeçildi 31+5iz biraz daha küçüğüz kilo aldırmak istiyorum bebeğime nelere ağırlık verdin biraz bilgi verir misin bu cuma randevum var tekrar o zamana kadar biraz daha alsın istiyorum annelik çok zormuş bişey yapmaya çalışıp yapamamak rabbim hepimize üstünden geleceğimiz dertler versin inşaAllah evlatlarımız konusunda yardımcı olsun amin 😶
Prensesinannesi_ Pembepanterr süt ve süt ürünlerini çok tükettim balık et tavuk ıspanak çok yedim kaşar peyniri falan kilo aldırıyor bebeğe nesguikli süt içtim cornflex yedim sağlıklı beslenmeye çalıştım canım
nyeyn123 Pembepanterr allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Kuruyemiş (kaju,badem,ceviz )özellikle kilo aldırıyor bebeğe cnm Muz da
Edaliiii Prensesinannesi_ ayy muhteşem güçlü bir kadınsın sen ya Rabbim çok şükür evladını sana bağışlamış bu kordon bizi mahvetti benimde bebeğim dolanıp duruyor erken olmasına rağmen kilosu falan da çok iyi masaAllah Rabbim size sağlık versin mükemmel bir anne olacaksınız
sukranaslier kucukoglum battaniye ,eldiven, çorap , atlet ,Uzun kollu zıbın ,yelek alt pantolon bide önlük Vs şeyler var
Blackmom Prensesinannesi_ Sağlıkla büyütün inşallah.. nasıl ağrılar acaba bende 35 hafta oldum dünden beri karnımda geçmeyen ağrılar var dayanılmaz değil sadece karnım ağrıyor belde ya da kasılma yok.. korkmaya başladım.. Sanki kaç gündür lavaboya gidememişim de karın aprısı yapıyor gibi bi ağrı
Mervecihangir Prensesinannesi_ benim de bebeğim 29 hafta da diğer geliştirici almak zorunda kaldı haplar falan bende yattım bebeğim de böbrek büyümesi olduğunu ve o iğnenin benim beyaz kan oranimi yerle bir ettiğini söylediler hastane de şimdi 35 e geldik fakat benim aynı sorunlar devam ediyo böbrek olayını aksatmayin
Zeynep1678 Prensesinannesi_ benimde 37+2gunluk doktorum yarın yatisimi yapacak nst de şancı görünüyo bebek geçen haftayla aynı hiç gelişmemiş dedi bende korkuyorum sezaryen da olabilir dedi ağrılı sıkıntılı olacak diye endişe ediyorum
Canliva Prensesinannesi_ 33+3üm bugun erken doğum riskim var iğne ilaç kullanıyorum sancım arada cok oluyor kızım 2500 44cm su an küvezden cok korkuyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun
Prensesinannesi_ Balyavrum58 karnımda tarif edemediğim bi sancı vardı bebek tek yerde toplanıp sertleşiyordu
Zeynep1678 Prensesinannesi_ elimde degil ki kendimi degil hep bebegimi dusunuyorum ya ters bişey olursa diye 😣