Kızlar hikayem biraz uzun olucak şimdiden affedin... 8 Şubat cumartesi günü sabah kahvaltı yaptık eşimle ardından makineye çamaşır attım etrafı toplayayım dedim acayip şekilde ağrılarım var hareket edemiyordum eşim biraz dinlen geçer dedi uzandım geçmek bilmiyor dedim heralde midemi üşüttüm ondan bu ağrılar nane limon içtim vs iyi gelmedi ara ara giriyordu sancılar gece saat 1 buçuk oldu sancılar dayanılacak gibi değildi hemen hastaneye gittik acilden giriş yaptık beni çatala aldılar açıklığım yok nstye bağladılar sancı 50-60larda geziyor hemen yatışımı yaptılar sabahına doktorumu aradım hemen anlaşmalı olduğu hastaneye geçiş yaptık serum taktılar sancıların azalması için banamısın demiyor doktorum geldi sancıların düzenli yatışını yapıcam dedi odaya çıktım 2 saate bi nstye bağlanıyorum sancılar azalmıyor hap tedavisine başladık azalmaya başladı gecesine inanılmaz derecede bi sancıyla uyandım sandım ki doğuruyorum tatlı mı tatlı ebe geldi açıklığıma baktı tekrardan açıklık yok nstde sancı yok ama benim karnımda acayip sancılar var kan idrar tahlili yapıldı kanımda idrarımda enfeksiyon çıktı slp ve lokosit değerlerim yüksek çıktı sabahına tekrar doktorum geldi usg ile baktı sağ böbrekte büyüme olduğunu farketti herşeyi üst üste yaşıyordum aradan 5 gün geçti ben bi türlü düzelmiyorum hergün nst usg bakılıyor 12/02/2020 sabahı ve benim doğum günüm doktorum geldi suyumun çok azaldığını ve bebeğin hareketsiz olduğunu söyledi hemen sezeryana alıcaz dedi sabah 7.30 da kahvaltı yapmıştım saat 2de sezeryana giricektim öğleye doğru beni hazırladılar serumu değiştirdiler saat 2.50 de doğum haneye girdim ilk belden spinal istiyordum çünkü bebeğim küveze giricekti görmek istedim spinal anestezi tutmadı ardından bana hava vererek uyuttular kızımın doğduğunda heryerinde kordon varmış fotoğraflardan gördüm bende 15.10 da kızımın göbek bağını kesmişler. Ben anestezinin etkisinden uyanamamış kapıda herkez meraktan çıldırmış resmen 16.50 de çıktım amaliyathaneden kızımı göremeden uyandığımda ilk kızımı sordum iyi olduğunu küveze aldıklarını söylediler odaya çıktım 2 saat sonra hemşire geldi sondayı çıkardı ve karnıma bastırıp kanamanın şiddetine bakacağını söyledi hiçbişey hissetmedim sonra tuvalete gittik sondayı çıkardılar söylenenler gibi acılı bişey değil odanın içinde 2 tur yürüdüm kolumda 2 hemşire ile beraber benim iyileşme sürecim çok uzun oldu doğumdan sonra 2 gün daha hastanede kaldım 14 şubat günü saat 2 de çıkışımı yaptılar kızım hala küvezdeydi hergün 1 saat görebiliyorduk eve geldiğimde üzüntüden stresden ishal oldum tekrar tedaviye başladım ishalim geçti çok şükür artık iyiyim kızım 9 gün küvezde kaldı 20 şubat cuma günü eve geldik bu arada kızım 2265 gr 40 cm doğdu şimdi 14 günlük olduk çok şükür. En büyük ağrı kesici evlatmış kızım eve geldikten sonra daha iyi toparlandım. Çok uzun oldu biliyorum sorularınız olursa cevaplarım. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum...