Songul42 bende sendenim merak etme 7. Haftada hamile oldugumu öğrendim 12. Hafta da 8 kilo almıştım nasıl oldu derseniz hiç ekmek yemeyen günde 3 saat spor yapan ben sporu bırakmam gerekti ve mide bulantımı sadece ekmek leblebi makarna gibi şeyler geçirdiği için onlardan yedim spor yapamadım su içemedim günde 1 bardak belki su içmişimdir 14. Haftada mide bulantılar ım geçti bu böyle olmayacak dedim ekmegi şekeri hayatımdan çıkardım bildiğin hiç ağzıma sürmedim yürüyüş yapmaya başladım biraz daha geçip düşük riski kalmayınca günde 1 saat yüzdüm 1 saat yürüdüm 45 dk bisiklete bindim aynı gün içinde kendimi iyi hissediyordum zaten her zaman böyle düzenli spor yaptığım için bana zor gelmedi hamileliğinn zaten en rahat döneminde oldugum için üşenmedim az yedim sağlıklı beslendim spor yaptım çünkü son 3 ayın zor geçeceğini belki yine spor yapamayacağımı düşünerek rahat dönemlerimi iyi değerlendirdim şimdi 7. Aya girdim son üç ayın zorlu virajına girdiğimi hissediyorum yüzmediğim gün bel ve sırt agrısı yaşıyorum spor yapmak beni çok rahatlatıyor 7. Ayla birlikte daha yavaş yürüyorum göbeğim hiç yoktu hala hamileyim deyince AA yeni mi diyorlar hemşiremiz sen doğuma geldiğinde belli olacak hamile oldugun sanırım diyor çok uzun oldu toparlayayım ilk 2. Ayda 1 ayda 8 kilo aldım evet ama öyle yemege devam etseydim 40 kilo falan alırdım hiç hamileyim diye şımarıklık yapmadım 7. Ayda hala o 8 kilo ile devam ediyorum bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu ekmek şeker tüketmediğim için ödem im yok denecek kadar 8 kiloya ragmen alyansım hala aynı şekilde oluyor daha az kilo ile daha kolay doğum olacagını düşünüyorum sizde dikkat ederek devam ederseniz daha rahat edersiniz hareketleriniz kısıtlanmaz diye düşünüyorum saglıklı gebelik dilerim hepimiz için