menthe ben 10 haftalık hamileyim. 4 kilo almışım neredeyse ve normal yiyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum.Sinirlerim bozuldu :(
Asnneayca Songul42 canım ben de 25 HAFTALIGIM 11 kilo aldım takmıyorum hiç sende takma sadece ben çok ekmek yiyordum artık ekmek yemicem en azından 2-3,kilo bile olsa daha az alırım inşş doğuma kadar 20 kiloyu geçmem 😁
Serpil_27 Oglununannesi nasıl verdin cnm ya normal de spor yeşil çay detoksla zor verdim şimdi hamilelikte yeşil çay detoks içilmiyor virüsten dolayıda yürüyüşe çıkamıyorum bende vermek istiyorum ama nasıl vericem 😔
Selvii Songul42 ne güzel canım sanırım 14 haftaya kadar sorunsuz geldin kusma vs seni zorlamadı sanırım maşallah 🧿
EyMerve 15 haftalıgm 1 kılo aldım ama her hamilenin ve hamileliğin dinamiği farklı sıkmayın canınızı 30 kılo alıp doguma gırenler 7 8 ay ıcınde atıyor kılosunu takılmayın bu kadar ödemde olabılr 2 3 kılosu bol bol su ıcın 18 :00 dan sonra yememeye gayret edın en azından sabıtlenır kılo gercı buradakı ark okuyunca ben bıle cok almısm 15. Haftamda ama😂😂
Busezr Songul42 var canım ben :)) 19. Haftadayım 8 kilo aldım bende. Zayıf başladım hamileliğe, ayrıca sigarayı bıraktım hamile olduğumu öğrendiğimde oda çok iştahımı açtı ben dert etmiyorum açıkcası, ilk hamileliğim keyfini çıkartıyorum
tugene 58 kiloyla hamile kaldım şuan 15 haftalığım ve 60 kiloyum 2 kilo aldım toplamda ama ilk haftalarda sürekli ne bulduysam yedim o yüzden 😂