Mucizeannisi Melegimveben Aynı dertten muzdaribim bende kuzu ☹️ 8 haftalık hamileyim 38 kiloyum ne olacak bilmiyorum artık kilo almak istiyorum valla hiç hamile gibi değilim ya psikolojim bozuldu
Songul42 Yani kilo alan hicmi yok bir tek benmiyim bukadar kilo alan cok.enteresan geldi bana Elifyunus aldiklarimi vereyim bari yok çok üzüldüm şımdı
Elifyunus Songul42 Songul42 hayır üzülmenize gerek yok songül hanım bazısı kilo alır bazısı veriyo belli olmuyo o bünyeden kaynaklanıyo üzmeyin kendinizi bebeğiniz için bi sakıncası yoksa hiçbir problem değil sadece çok kilo doğum için zorlaşır sağlıklı olsun yavrunuz alırız biz kilo onlar iyi olsun biz şimdi almadık belki ama ilerde illa ki alıcaz eğed çok hamur tüketiyosanız onları biraz azaltmaya çalışın bide sürekli hareket halinde olun 😊😊
Susamtanesii Songul42 aynen bende anlamadım sen kilo alan var mı diyorsun canım herkes inat etmiş gibi verdiğini söylüyor tüm yorumları okudum da çok enteresan bence de amaç ne anlamadım 🤔
Oglununannesi Songul42 var canm arkadaşm 18. Haftada 8 kilo almış hem sigara falan da bırakmadı çok sıkma canını dikkat et yeter🙃
BusraMuratS Songul42 hiç üzülmeyin daha yolun yarısı bile değil şimdiden sonra dikkat ederseniz olur biter 😊
Sevda1990 17 hafta 1 kilo yemiyorum cok desem talan hercanimin istedigini yiyorum ama oglum beni bol bol kusturuyor yoksa ben cok kilo alirdim ☺
0114 Songul42 ben mahvoldum hiç bisey yiyemedim 3.5 ay boyunca 2 haftadır yiyorum ama çok nadir neyseki bebisim sağlıklı 😊
Songul42 Elifyunus cok tesekkur ederim ya neguzel yazmissiniz mutlu oldum ben normaldr kilolu biri degilim boyuma gore iyiyim ama fazla bir alım aldigim kilo ben cok ara verdigim icin cocuk konusunda biraz acemilik yaptim herhalde bundan sonra daha dikkat edecem.cok tesekkur ederim
Hanifevcl Songul42. 800 gr fazla çıkıyorum 2-3 gündür tartıldığımda🙂 1 kilo diyelim düz 🙂 14 haftalık gebeyim🙂
Asnneayca Songul42 canım ben de 25 HAFTALIGIM 11 kilo aldım takmıyorum hiç sende takma sadece ben çok ekmek yiyordum artık ekmek yemicem en azından 2-3,kilo bile olsa daha az alırım inşş doğuma kadar 20 kiloyu geçmem 😁
Denosko Ben 13 haftaligim mide bulantisi kusmadan 4 kilo vermistim. Simdi yine iki kilo aldim. Ama tabi basladigim kilonun altindayim hala. Umarim bulantilar biter de biz de kilo almaya baslariz saglikli sekilde 🤗
Gamzemeryemm Songul42 evet ama bu aydan itibaren daha çok alıyor insan doktorum bi 5 kiloyla daha bitirelim diyor imkansız gibi bişey insanın iştahı açılıyor bu aylarda
Hanifevcl Songul42 teşekkür ederim 🙂 hepimizede maşallah 🙂 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizede 🙂
Songul42 Sevda1990 benimde ilk dogumumda kilo almistim 80 le doguma gittim 1.70 boyum 60 kiloyla hamile kalmıştım hem kendim hem bebek almisti kizim 5 kilo dunyay gelmisti inaallah buda oyle olur