Hanifevcl Songul42 teşekkür ederim 🙂 hepimizede maşallah 🙂 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizede 🙂
Mltm 14+2 yim herhangi bir kısıtlamaya gitmedim aynı kilodayım hala . Bu arada 96 kilo da az buz değil . Hiç bulantı yaşamadım şimdiye kadar. Sanırım kilolu hamile kalınca vücut kiloyu otomatik sabitledi şimdiden 🤷🏻♀️
Susamtanesii Mltm bende kilolu kaldım ama aldım da ve daha 19.haftadayim alacağım da biliyorum ama takmıyorum kilo verilir de sizin boyunuz kaç birde karnına çıkmaya başladı mı?
Songul42 Sevda1990 benimde ilk dogumumda kilo almistim 80 le doguma gittim 1.70 boyum 60 kiloyla hamile kalmıştım hem kendim hem bebek almisti kizim 5 kilo dunyay gelmisti inaallah buda oyle olur
BusraMuratS Songul42 hiç üzülmeyin daha yolun yarısı bile değil şimdiden sonra dikkat ederseniz olur biter 😊
Gltnerylmaz Songul42 16+2 haftalığız hamile kaldığım kilonun 2 kilo altındayım. Bulantı kusmam iştahsızlığa hiç olmadı en başından beri iştahla yiyorum ☺
Damla6606 15+6 olduk kilo almakta nedir bu vakte kadar 6 kilo verdim 😔 44 kiloyla yerimde sayıyorum bakalım
Kbratekel Songul42 19 haftaligim canim hic kilo almadim 70le kaldim diyebilirim 66 a kadar dustum 68 kiloyum simdi bakalim onumuzdeki günlerde belli olur dikat et canim kilo cok onemli ileride daha da kilo almaya meyilli olacaksin😘
Songul42 Kbratekel benim 2. Bu canim insallah duzelirim dogumdan sonra spor cok yapan biriyim hamilelik herseyi birakmama mecbur birakti sigara yi biraktim buyuk ihtimal kilo almamdaki sebeb bunlar
Iknur 19 haftalığım hic kilo almadim aksine 6 kilo verdim bulantılardan falan yiyemiyorum hiç bişey ☹
Ceylanyusuf Iknur geçicek inşallah canm bende 20 haftalık oldum yemeden duramıyorum ama çok zayıflıyorum
Ceylanyusuf Songul42 20 haftaligim gittikçe gile veriyorum canm 1aylıkken ogrendigimden 65kiloydum şimdi ise 58kilo
Kbratekel Songul42 canim kilo takıntısı yaoma onemli olan bebisinin saglikli olmasi insallah yavrularimizi Allahin izniyle saglilla kucaklarimiza aliriz
Busrakpucu Songul42 valla canım 17+3um ilk haftalar 5 kilo verdim daha sonra 2 kilo aldım ve şimdi bir kilo vermişim bende anlamıyorum yiyom ama yok
selen8sefam 15 haftalığım aksine bulantı kusmadan 5 kilo verdim midem bulanmadığı zaman çok çok yesem de alamıyorum zaten hamile kalmadan önce de ne yesem kilo alamıyodum bu gidişle alamicam galiba ya 😄