minikkuzucukcyprus Esraccc merhabalar. Eşim polis memuru benim, nakit ödemelerde %25 indirimli ödüyoruz, o yüzden. Kartla ödeme yaptığımda ben de 125 ödüyorum. Doktorunuz kim acaba, kaçıncı haftadasınız?
brcakyll 1145 Kadriye Şener Eva klinik diye geçiyor Afiyet Hastanesi'nin orda igdaş açılmış plazada biliyorsundur belki oranin içinde muayene ücretleri ise 120tl
1145 brcakyll evet biliyorum çamlıca erdrmde sükran hanım var oda ordaymış ama hiç gitmedim oraya klinik diye doğum vs ileriki testler klinik icin yeterli olmadini dusunuyorum dediğim gibi birde bazi hastanelerde doğum için anlaşmali olsada doktora ayri hastaneye yatak ucreti vs ayri veriliyo die biliyorum siz her gittiniz muane ucreti mi veriyosunuz yoksa 10 gün kontrol süresi varmi hastanelerdeki gibi
brcakyll 1145 ben renkli ultrasonu orda çektirdim mesela Ebru hanım vardı doktor dışardan geliyor perinatoloji cerrahpasadan 350tl çok memnun kalmıştım zaten iki kere gittim ben bebeğim yüzünü göstermedi o yüzden muayene parası ödemedim iki aylik sürede bu ay gideceğim mecbur vericem haliyle ama ben şuan aylık gittiğim için her ay veriliyor aynı hastane gibi o 10 günlük süre de orada geçerli teste gelince zaten saglik ocağı da yapıyor kan tahlili vs.ben erdeme giderken de orda yaptırmamıştim hiç. Hastane fiyatlarını doktorla bu görüşün bende sizin dediğiniz gibi düşünüyordum hem doktora hem hastaneye diye ama 3 keresordum 3.de de aynı cvpi aldım toplam fiyatı söylüyor zaten size mesela afiyet hastanesi dersen 1500 ya da Kavacık ta bı hastanede 3bin sen kendin belirliyorsun. Evet şükran hanimda orda ve ben her gittiğimde gerçekten kalabalık oluyor klinik . Çünkü 3 doktorda işlerinde iyi bende çok araştırdım.
Nur_akdg 1145 ben medipole gidiyodum kadriye Erdoğan'a onda dogm yaptım ama suan hastaneden ayrıldı. 1 seneyi gecti dogum yapalı
Gzdnz 1145 santralde tuğba ipek kutlaya gidiyorum ben kendi özel yeri var çok memnunum anlaşmalı oldugu hastanede ya medicana ya da medivia
1145 brcakyll doğru saglık ocağ da ayri bi sekilde takibi yapıyo zaten Medipol daki elif hanim dan memnun kalmazsam şükran hanıma giderim artık siz kaç aylık hamileydiniz hastane seçimini yaptiniz mı
EbruCnr 1145 Medipolde elif hanıma gidiyordum bende ama doğum ücretleri çok yüksek Haftamdayım 31.haftamda afiyet vefa hanıma gideceğim. Onda doğum yapan bi kaç arkadaşım var. Yoğun bi doktormuş ama çok memnun kalmışlar.
Balbu EbruCnr ne kadar acaba doğum ücreti ben de o hastaneye gidiyorum henüz görüşmedik fiyat konusunu
Karadenizf 1145 abimin eşi 2 çocuğunu afiyet hastamesinde vefa hanım kontrolünde doğurdu. Vefa hanım çok iyiymiş fakat hastane felaket ötesi. Çocukta sorun olmasa da küveze alıyorlar devletten para almak için; senden de almaya çalışıyorlar yersen yapıyorlar. Bizi uyarmalarına rağmen yengem vefa hanım için orayı istedi iki çocuğu da küzevde kaldı biri 5 diğeri 4 gün. Bizden de para almaya çalıştılar olmadı yapamadılar. O hastanede yıllar önce çalışan tanıdığım da aynı şeyi söyledi kendi personeliinin çocuğunu bile küveze alıyorlarmış. Vefa hanım için bişey diyemem ama hastaneyi değiştirmesi lazım bence. Ben rasathane tarafında medivia hastanesine gidiyorum başhekim serpil hanım kadın doğum uzmanı. Serpil hanım veya sema hanım öneririm. Yengem hariç ailecek o hastaneye gideriz 😊😊
[silindi] Karadenizf evet hastane kötü ama fazilet hanımın muanesi ayrı hemşirileri herşeyi ayrı onda asla böyle bişey yaşamazsın harika bi doktor gözün kapalı ona gitmeni tavsiye ederim 🙏
1145 Karadenizf evet bende afiyet hastanesi için çok yorum okudum hastanenin işleyişi hakkında iyi yorum yapan neredeyse yok doktoru vefa hanim iyi eywallah ama doğumdan sonra cocuğumuzun saglinı da dusunmek zorundayiz tabi bizi kendimiz den çok zaten o dusunduruyor.
Aysdils Koşuyolu medipol sinem ay 👍🏼 İkinci ayın sonuna kadar kanamalarım oldu ve çok doktor gezdim kendisi son durağım oldu. Tavsiye ederim.
_mrv Begonia isteğe bağlı sezeryan mı yapıyorsun yoksa mecburi mi ? Bunu sormamın nedeni acaba Zeynep doktor sezeryana mı yönlendiriyor onu merak ettim
Begonia _mrv Zeynep Hanım sezaryene yönlendirmiyor hatta fikrim değişir diye son haftaya kadar bekledi. SeZaryen günümde 39+3 oluyorum. Normal Doğum yapmamı istedi çünkü bir engelim yok fiziksel olarak ama panik atağım olduğu için cesaret edemıyorum en son pzt karar verdim birlikte.
[silindi] 1145 kesinlikle afiyat hastanesi fazilet hanım anne şefkati ile yaklaşıyor ve hemşirileri bile seninle farklı ilgileniyor süper bi doktor çok güvenilir ben amlytan snra ertesi gün ayaktaydım 🙏